DOD LS330W Car DVR - WDR tehnologija

Koda: 55-011
U$251.90 U$174.90 Cena brez DDV: U$145.75
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

DOD LS330W Car DVR - WDR tehnologija je najnovejši model avtomobilskih črnih škatel, ki jih je izdelal DOD. Odlična kakovost videoposnetkov, objektiv F 1.6 - najboljša kamera na svetu.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

DOD LS330W Car DVR - WDR tehnologija je najnovejši model avtomobilskih črnih škatel, ki jih je izdelal DOD. Odlična kakovost videoposnetkov, objektiv F 1.6 - najboljša kamera na svetu. Kamera DOD LS330W ponuja odlično kakovost videa z ločljivostjo do 1920x1080 pri 30 sličicah na sekundo. Ima 2,7-palčni zaslon LCD 16: 9 TFT za enostavno gledanje in nastavitev videa. Kamero lahko enostavno namestite na vetrobransko steklo avtomobila s pomočjo sesalne posode z nosilcem. Ima vgrajen G-senzor, ki samodejno ščiti vse shranjene datoteke v sesutju, zasilno zaviranje ali nagib avtomobila.

Kamera ima opozorilo o prekomerni hitrosti. Nastavite svojo hitrost in ko enkrat premikate omejitev hitrosti, vas bo opozoril opozoril: "Počasi, vozite prehitro." Prav tako ima širok razgledni kot 140 ° , zapisuje pot naprej in na obeh straneh. Snemanje, ko zaznate gibanje. Snemanje videa se samodejno zažene, ko se vozilo premika, ne da bi pritisnili katerikoli gumb. Kamero lahko priključite na zunanjo anteno GPS (z uporabo lokatorja GPS), ki je na voljo za nakup kot dodatna oprema. Boste cenili funkcijo zapisovalnika GPS , kar pomeni, da ste zapis o vožnji (lokacija GSP, trenutna hitrost, video) , boste lahko gledali na svojem računalniku s priloženo programsko opremo. Idealno za podjetja za nadzor vožnje zaposlenih, poklicnih voznikov itd.

Nova tehnologija WDR - visokokakovosten video pri vseh razsvetljavi

DOD LS330W

Prav tako je mogoče uporabiti samodejni začetek snemanja pri zagonu avtomobila. Z novo kamero DOD LS330W vam ni treba skrbeti, da je pomnilniška kartica polna, fotoaparat je opremljen s funkcijsko časovno zanko. Če je kapaciteta mikro sd kartice polna, bo fotoaparat samodejno prepisal starejše posnetke z novimi. Vgrajeni HDMI priključek deluje kot video izhod in posnete video datoteke lahko prenesete na računalnik prek USB - ja ali neposredno iz pomnilniške kartice microSD .

F1.6 velika zaslonka objektiva - odlična osvetlitev, to pomeni tudi, da bodo vaše "nočne videoposnetke" popolnoma vidne.

odprtina f1.6

Kamera za avtomobile - DOD LS330W

Za prodajo po ugodni ceni lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Certified e-shop - varno nakupovanje.

Lastnosti izdelka:

Power WDR tehnologija - visokokakovosten video pri vseh razsvetljavi
F1.6 velika odprtina - izjemno nizka osvetlitev
Širok razgledni kot 140 °
6-urna steklena leča, širok kot gledanja
Zaščita gesla
Full HD 1080p
2.7-palčni zaslon širokega formata 16: 9
G-senzor - avtomatska zaščita datotek
SOS funkcija - zaklepanje datotek
Samodejni začetek snemanja
Funkcija snemanja videoposnetkov zaznavala
Snemanje v zanki, označevanje časa in datuma

Prednosti in inovativne funkcije fotoaparata DOD LS330W:

6 g leče 6G ostre steklene leče. Izdelana je iz šestih slojev stekla, skozi katere lahko snemate neverjetno jasne in neizkrivljene slike, jasnejše podrobnosti (plošče, prometne znake itd.).
HD CMOS senzor 1080p HD snemanje videoposnetkov in senzor CMOS senzorja z velikimi milijoni slikovnih pik. Ne glede na to, ali je dan ali zvečer, se lahko snema ves čas.
f 1.6 objektiv Zajema podrobnejše slike nove odprtine F1.6 - učinek snemanja pri nizki svetlobi. Ujame boljše nočne posnetke kot F2.0 in jasno zabeležijo podrobnosti, kot so registrske tablice, prometne znake in drugo.
Zaščita gesla Zaščita gesla. Ta funkcija omogoča lastniku gesla zaščito nadzornih nastavitev ali drugih operativnih nastavitev, spreminjanje ali brisanje video ali podatkovnih datotek.
HUD kompas Prikaz hitrosti HUD. Doseže 5-krat hitrejšo posodobitev GPS-ja. Hitrost vožnje je prikazana na zaslonu v km / h.
hitrosti Opozorilo za pametno prekoračitev hitrosti. Nastavite svojo hitrost in ko enkrat premikate omejitev hitrosti, vas bo opozoril opozoril: "Počasi, vozite prehitro."
prikaz hitrosti Prikaz hitrosti HUD. Dosezi 5-krat hitrejšo posodobitev GPS. Hitrost vožnje je prikazana na zaslonu v km / h.
samodejna kalibracija Samodejni čas umerjanja. Prejemajte GPS signale in zabeležite "čas" in datum "in samodejno shranite na avtomobilsko kamero.
g senzorja Zaščita podatkov G-senzorjev pri udarcu.
Ko zrušite, zasilno zaviranje ali nagib avta, bo samodejno zaščitil vse shranjene in posodobljene video datoteke. S to funkcijo pomembne datoteke ne bodo izbrisane ali prepisane v snemanju s časovno zanko.
sos zaklepanje datotek
Ročna zaščita SOS. V nujnih primerih uporabnikom omogoča, da zaščitijo obstoječe datoteke z dolgim ​​pritiskom na "SOS", hranijo datoteko zapisovalne zanke proti prepisovanju.
2.7 TFT LCD zaslon 2.7-palčni zaslon LCD TFT LCD z velikostjo 16: 9, ki zagotavlja jasne slike, primerne za nastavitev in predvajanje videoposnetkov
širokokotni pogled ima širok vidni kot 140 ° , zapisuje pot naprej in na obeh straneh
Zaznavanje gibanja Snemanje, ko zaznate gibanje. Snemanje videa se samodejno zažene, ko se vozilo premika, ne da bi pritisnili katerikoli gumb.
Podatki autoprep Samodejni prenos podatkovne zanke. Če je kapaciteta mikro sd kartice polna, bo fotoaparat samodejno prepisal starejše posnetke z novimi.
avtostart snemanje Samodejno delovanje - in začnite snemati. Po zagonu avtomobila samodejno začne snemanje in po 5 sekundah po izklopu se snemalna datoteka shrani in se samodejno izklopi.

Specifikacije izdelka:

Ločljivost videa:
1920x1080 @ 30 sličic na sekundo
1280x720 @ 30fps
1280 x 720 @ 60 sličic na sekundo
848x480 @ 30fps
640x480 @ 30 sličic na sekundo
Senzor: 3 milijona slikovnih pik 1/3 "CMOS
Široki kot 140 °
Zaslon 2.7 "TFT LCD 16: 9
Format video MOV
Format slike: JPEG
AVI video format

Video izhod: HDMI: Podpora
Način izhoda 1080p / 720p / WVGA / VGA
Sestava NTSC / PAL
Ločljivost slike: 1,3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Mediji za snemanje: Micro SDHC / MMC kartice (do 32 GB)
Avdio izhod: zvočnik (mono)
Avdio vhod: mikrofon
Gumb za zaklop - elektronski zaklop
Hitrost zaklopa 1/2 - 1/1000 sekunde
Povezava preko USB vrata 2.0 / HDMI / TV
Baterija 3.7V 500mAh litij-ionska baterija
Hi-Speed ​​USB 2.0
Napajanje: 5V 1A
Dimenzije: 114,4 (L) x 47,9 (Ž) x 37,1 (H) mm
Teža: 71 g
Delovna temperatura: -30 ° C ~ 80 ° C

Vključuje dodatno opremo:

1x črna škatla za avto DOD LS330W
1x avto polnilec
1x nosilec
1x sesalni pokrov za hitro sprostitev
1x kabel USB
1x HDMI kabel
1x Uporabniški priročnik

Dod kamera ls330w

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene