10-palčni zaslon za vožnjo avtomobila HD z zaslonom na dotik + 4 vhoda FULL HD

Koda: 15-031
U$471.90 Cena brez DDV: U$393.25
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

10-palčni HD-zaslon za vožnjo z avtomobilom z zaslonom na dotik in možnost priključitve do 4-kratne FULL HD-kamere za vzvratno vožnjo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

10-palčni zaslon za vožnjo avtomobila HD z zaslonom na dotik in možnost priključitve do 4-kratnega FULL-ovega HD-kamere za vzvratno vožnjo je nova generacija parkirnega sistema, ki zagotavlja čisto in ostro fotografijo podnevi tudi v težkih pogojih osvetlitve in vseh potrebnih tehničnih sredstvih za varno delovanje in nadzor nad motornimi vozili in stroji. Za še lažje delovanje je monitor opremljen z zaslonom na dotik. Monitor omogoča preklapljanje med različnimi kamerami, odvisno od tega, koliko kamer ste povezali in katere od njih želite prikazati kot monitor za vzvratno vožnjo vsebuje meni, v katerem imate različne možnosti za nastavitev LCD monitorja in kamer, ki so z njim povezani.

Na vsaki kameri lahko nastavite na primer ogledalno sliko ali vklopite vodilne črte, ki jih lahko natančno kalibrirate na vsakem fotoaparatu neposredno v meniju. Monitor za vzvratno vožnjo ponuja več možnosti prikazovanja kamer, tako da lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. S prstom lahko preklapljate sliko med kamerami, ker deluje na principu drsenja po prstih kot na pametnem telefonu. S tem sistemom natančno veste, kaj je za vozilom ali okoli njega. Primeren je za kombi, minibus, prikolice, avtobuse, tovornjake, polpriklopnike, kmetijske stroje in druga vozila. Monitor je opremljen s prilagodljivim nosilcem, ki ga lahko pritrdite na želeno mesto. Vključuje tudi senčnik, ki zagotavlja čisto sliko in brez bleščanja.

7-palčni zaslon na dotik na dotik


Na monitor lahko priključite do 4 FULL HD kamere. Kamere iz naše ponudbe lahko izberete in združujete glede na vaše potrebe, odvisno od vrste vozila. Kamere so priključene na monitor preko 4-pinskih kablov z opcijskimi dolžinami 10m, 15m in 20m. 4-pinski priključek, ki povezuje fotoaparat s kablom, je odporen na vodo in je odporen na prah ter je odporen proti poškodbam. Namestitev sistema je preprosta. Na monitorju so kabli za priključitev fotoaparatov in napajanje monitorja, ki je zaščiten pred prenapetostjo z zamenljivim varovalkom. Kamere se napajajo neposredno z monitorja, zato jih ni treba več ločeno priključiti na vir, kar olajša namestitev, fotoaparat pa lahko postavite kamor koli na vozilo. Monitor vključuje tudi 4 preklopne kable za povezavo izbranih kamer z vzvratnimi luči. Ko se obrnete, se izbrana kamera samodejno prikaže na zaslonu. Monitor je opremljen tudi s HDMI in zmanjšanjem z vhodi VGA + cinch vhodom, s katerim lahko priključite različne druge naprave , tako da lahko monitor uporabljate tudi kot klasičen LCD monitor. V paketu je poleg klasične konzole za montažo monitorja še ena razširitev s 3D-povezavo, ki vam omogoča montažo in nastavitev spremljevalnega monitorja v poljuben položaj.

7-palčna povezava za monitor


Če morate monitor nadgraditi drugače kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), v naši ponudbi lahko najdete še tri druge vrste stojal, ki vam omogočajo pritrditev monitorja npr. Na vetrobransko steklo ali kje je potrebno. V primeru, da morate fotoaparat postaviti na priklopnik, ki ga lahko odstranite iz avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši spletni trgovini kupite priključni kabel kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polpriklopnike. To zagotavlja enostaven izklop sistema vzvratnega ogledala in ponovnega povezovanja.

PLUS FULL HD vzvratni zaslon
plus Zaslon na dotik
plus Široke nastavitve v meniju zaslona
plus Lahko se poveže do 4 kamere
plus Različne možnosti gledanja kamere

Tehnične specifikacije monitorja:

10-palčni zaslon LCD TFT HD
Sistem: PAL / NTSC
Razmerje pogledov: 16: 9
Razrešljivost monitorja: 1024 x 600
Vnosi: 4x
Kontrast: 800: 1
Nastavljiva svetlost, kontrast, barva, vzvratna vodilna črta
Napajanje: DC 12V-24V
Poraba energije: 6W
Delovna temperatura: -20ºC do 70ºC
Temperatura skladiščenja: -20ºC do 70ºC
Dimenzije: 203 x 121 x 28 mm
HDMI vhod: da
Zvočni izhod: 1W

Vsebina paketa:

1x 10-palčni LCD-zaslon LCD
1x daljinski upravljalnik
1x Ščitnik za sončenje
1x Montažni nosilec monitorja
1x 3D nosilec za sklep
1x Vijaki za montažo monitorja
1x Napajalni kabel z varovalko
1x Sprožilec za priključitev na vzvratne luči
1x HDMI kabel
1x Zmanjšanje z VGA + cinch vhodom
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene