AHD vzvratni komplet s 7-palčnim LCD-zaslonom + 3-kratnim fotoaparatom z 18-kratnimi IR-dioda in nočnim vidom do 10 m

Koda: 19-047
U$408.10 U$317.90 Cena brez DDV: U$264.92
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

AHD vzvratni set s 7-palčnim LCD-zaslonom + 3-kamero z 18-kratnimi IR-lučmi in nočnim vidom do 10 m ima širok spekter uporabe zahvaljujoč velikemu LCD-zaslonu, 3-kratnim vhodom fotoaparata, vse v resoluciji AHD.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

AHD vzvratni set s 7-palčnim LCD-zaslonom + 3-kratnim fotoaparatom z 18-kratnimi IR-dioda in nočnim vidom do 10 m ponuja širok razpon uporabe zahvaljujoč velikemu LCD-zaslonu, 3-kratnim vhodom za fotoaparat, vse v resoluciji AHD. Z ločljivostjo AHD 1024x600p boste videz vseh detajlov jasno in ostro. Fotoaparat bo poskrbel za kakovostno sliko ne samo čez več dni, ampak tudi z 18 IR LED-ji, lahko jasno vidiš tudi obrnjeno nočno noč. Velikost LCD-zaslona določa to kot idealen pomočnik.

Imate možnost priključitve do treh kamer za vzvratno vožnjo, kar boste cenili zlasti pri namestitvi na večja motorna vozila, kjer potrebujete več pogledov iz različnih zornih kotov. Zahvaljujoč temu sistemu boste natančno vedeli, kaj se dogaja v ozadju ali okoli vozila. Ta komplet vključuje 7-palčni LCD-monitor + 3-kratni IR-nočni fotoaparat + 3-kratni kabel od 20 m za povezavo fotoaparata z zaslonom, ki ima širok spekter uporabe . Primeren je za minibus, minibus, avtodom, avtobus, polprikolice, kmetijska mehanizacija in druga vozila. zaščita IP raven kamera je do IP 66, kar pomeni, da je vodoodporen, odporen proti prahu in odporen na poškodbe.

Prvi vzvratni promet je na trgu z AHD ločljivostjo 1024x600p in 7-palčnim zaslonom LCD z možnostjo povezovanja do 3 AHD kamer z IR nočnim vidom.

Zahvaljujoč resoluciji AHD monitorja in kamere, boste vse podrobnosti vidno in ostro videli.

10,1-palčni zaslon AHD

Monitor vključuje OSD meni, ki vam omogoča prilagajanje ostrine, svetlosti, kontrasta in vam omogoča, da zavrtite in odražate sliko, da realno prikažete desno in levo stran. Daljinski upravljalnik omogoča enostavno delovanje funkcij. Vključen je tudi par vgrajenih zvočnikov in zaslon z ločljivostjo 1024 x 600 pik z ločljivostjo 16: 9. Vsaka kamera ima lasten kanal in posamezne kamere se preklapljajo z gumbi neposredno na monitorju ali prek daljinskega upravljalnika. LCD monitor vam omogoča priključitev potrebne kamere skozi priključek z žarometi za vzvratno vožnjo, tako da lahko pri vožnji z vzvratno vožnjo samodejno preklapljate izbrano kamero, ki se bo prikazala na zaslonu. Kot je fotoaparat nastavljiv. Monitor s fotoaparatom je opremljen s prilagodljivim nosilcem, ki ga lahko pritrdite na želeno mesto. Prihaja z odprtino za sonce, ki zagotavlja čisto sliko in brez bleščanja.

Ahd 3 zapah kamere LCD 10 + fotoaparat z IR

Če morate monitor nadgraditi drugače kot z nosilcem (kar je vključeno v paket), v naši ponudbi lahko najdete še tri druge vrste stojal, ki vam omogočajo pritrditev monitorja npr. Na vetrobransko steklo ali kje je potrebno. V primeru, da morate fotoaparat postaviti na priklopnik, ki ga lahko odstranite iz avtomobila ali tovornjaka, lahko v naši spletni trgovini kupite priključni kabel kamere za vzvratno vožnjo za prikolice in polpriklopnike. To zagotavlja enostaven izklop sistema vzvratnega ogledala in ponovnega povezovanja.

PLUS LCD monitor AHD 7 "
plus Možnost priključitve še 3 kamer
plus Nočni vid znotraj 10m
plus Vidni kot fotoaparata 150 °
plus OSD meni z daljinskim upravljalnikom
plus Razločljivost zaslona 1024x600px

Tehnične specifikacije monitorja:

7-palčni LCD-zaslon
Sistem: PAL / NTSC
Razmerje pogledov: 16: 9
Razrešljivost monitorja: 1024 x 600
Vhodi: 3x AV
Kontrast: 300: 1
Nastavljiva svetlost, kontrast, barva
Napajanje: DC 12V-24V
Poraba energije: 5W
Delovna temperatura: -10ºC do 60ºC
Temperatura skladiščenja: -20ºC do 70ºC

Tehnične specifikacije kamere:

Senzor slike: MIX SONY225 CMOS 1/3 "
Ločljivost: HD 1024x600
Sistem: PAL / NTSC
Najmanjša osvetlitev: 0,1 LUX
IR Night Vision: da 18 IR LED
Razdalja nočnega pogleda: 10 m
Vidni kot: 150 °
IP zaščita: IP 66 vodoodporen, prah, odporen proti poškodbam
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -20 do 70 ° C
DC napajanje: 12V-24V

Vsebina paketa:

1x 7-palčni zaslon LCD AHD
3x AHD vzvratna kamera
3x Priključni kabel 20m
1x daljinski upravljalnik
1x odprtina za sonce
1x Nosilec za montažo monitorja
3x nosilec za montažo fotoaparata
4x napajalni kabel
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene