Brezžični komplet za varnostno kamero - 1x kamera + 7-palčni LCD monitor z DVR snemanjem (Audio + Video) + 128GB SDXC kartica

Koda: 19-073
U$438.90 U$379.50 Cena brez DDV: U$316.25
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Kamera za vzvratno vožnjo z monitorjem - 1x kamera + 7 "LCD monitor z DVR snemanjem (Audio + Video) + 128GB SDXC kartica za prodajo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Brezžični backup set kamera - 1x kamera + 7 "LCD monitor z DVR snemanje (avdio + video) + 128GB SDXC, ki so naprodaj, je največji tehnološki novice v ponudbi za vzvratno kamere blagovne znamke prenosnega PROFIO Electronics signalov deluje na osnovi a. Wifi signal iz kamer, ki olajša namestitev fotoaparatov, glavna prednost pa je, da niste omejeni z vlečenjem povezovalnih kablov , prav tako pa je izboljšanje tega sistema vzvratno, saj monitor deluje tudi kot DVR snemalnik.

Snema fotoaparat in ga shrani na pomnilniško kartico SDXC do 128 GB (ki je že vključena). Posnetek je posnet v ločljivosti VGA, na pomnilniški kartici z 128 GB pa lahko shranite več kot 200 ur (8 dni) zapisa ene kamere ali 50 ur vseh 4 kamer. Digitalna brezžična moč zagotavlja prenos signala do 100 m, signal pa je dovolj močan, da ga ne motijo veliki kovinski deli vozila ali tovora. Poleg snemanja videa mikro sd shrani tudi zvočno zvočno snemanje.

Obrni rezervno kamero z monitorjem

Ta paket vsebuje 1x Wireless DVR 7 "monitor v avtu in 1x brezžični vzvratno kamero (lahko povežete 3 več WiFi vzvratno kamero). Monitor s kamero, ki je opremljen z nastavljivo konzolo, ki jo lahko postavite na potrebne mesto. WiFi vzvratno set ima širok spekter uporabe, zahvaljujoč visoko zmogljivih WiFi antena je primerna ne samo za avtomobile, ampak tudi kombi, minibus, avtobusi, tovornjaki, prikolice in druga vozila. IP raven varstva kamere je do IP66 vodoodporno, dustproof in odporne na poškodbe.

Komplet za vzvratno vožnjo z DVR snemalnikom in izjemno širok nabor povezav do 100 m.

brezžična povratna kamera

Na WiFi DVR monitor lahko istočasno priključite do 4 WiFi kamere , še posebej pri namestitvi na večja motorna vozila, kjer potrebujete več pogledov iz različnih zornih kotov. S tem sistemom boste natančno vedeli, kaj se nahaja za ali okoli vozila. LED monitor ima kontrast 300: 1 z ločljivostjo 800x480. Širokokotni objektiv z do 150 ° je opremljen tudi z IR nočno opazovanjem. Signal WiFi ima razpon do 100 m , kar vam zagotavlja kvalitetno sprejemanje iz vzvratne kamere. Monitor ima preprost zaslonski meni, preko katerega lahko fotoaparat nastavite glede na vaše potrebe. Na LCD zaslonu lahko prikaže vse štiri kamere istočasno, v več različicah, da prikaže dve kameri ob strani ali preklopi med kamerami. S preklopnim krogom lahko fotoaparat priključite na žaromete za vzvratno vožnjo, da se ob obračanju samodejno preklopi na izbrani fotoaparat.

Zaslon LCD z fotoaparati se lahko poveže na različne načine, da se vklopi pri vzvratni vožnji ali po zagonu vozila. Monitor DVR ima tudi funkcijo zrcaljenja slik, ki vam omogoča, da nastavite kamere tako, da bodo prikazovale levo in desno stran. Vključuje tudi daljinski upravljalnik, ki bo poenostavil nadzor pri preklapljanju kamer ali hitro prilagodil sliko.

Možnost zrcaljenja fotoaparata + možnost ogleda vseh kamer na LCD-zaslonu hkrati ali vsakega fotoaparata posebej

V primeru, da morate monitor namestiti drugače kot pri nosilcu (kar je vključeno v paket), lahko v naši ponudbi najdete še tri vrste stojal, ki vam omogočajo, da monitor namestite na lahko dostopno mesto.
vzvratna kamera za tovornjak

PLUS WiFi DVR 7 "LED monitor
plus Funkcija snemanja DVR iz do 4 kamer
plus Vgrajena 128 GB pomnilniška kartica SD
plus Monitor z možnostjo priključitve do 4 WiFi kamer
plus Namestitev brez vlečenja kablov

Spremljajte tehnične specifikacije:

Model: Profio Clear View S7
7 "LED monitor
Sistem: PAL / NTSC
Razmerje: 16: 9
Ločljivost monitorja: 800 x 480
Vhodi: 4-kanalni vhod za video signal 2,4 G WiFi
Kontrast: 300: 1
Nastavljiva: svetlost, kontrast, barva
Napajanje: DC 12V-24V
Poraba energije: 5W
Delovna temperatura: -10 do 60 ° C
Temperatura skladiščenja: -20 do 70 ° C
Dimenzije: 180 x 121 x 24 mm

Tehnične specifikacije kamere:

Model: Profio parkirna kamera S7
Senzor slike: SHARP 1/4 CMOS
Ločljivost: 420 TV linij
WiFi povezava: 2,4G WiFi z dosegom 100m
Minimalna osvetlitev: 1 LUX
IR nočno gledanje: da
Kot gledanja: 150 °
IP zaščita: IP 66 vodoodporna, odporen na prah, odporen na poškodbe
Poraba energije: 3W
Delovna temperatura: -10 do 60 ° C
Temperatura skladiščenja: -20 do 70 ° C
Dimenzije: 86,5 x 77 x 75 mm

Vsebina paketa:

1x 7 "LED WiFi DVR monitor
1x WiFi vzvratna kamera
1 x 128 GB pomnilniška kartica SDXC
1x daljinski upravljalnik
1x Manual

parkirne kamere profio vsebine dodatki

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene