Digitalna morfska majica - Frankenstein

Koda: 90-008
32,00 € Cena brez DDV: 26,67 €
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Digitalna morfska majica - Frankenstein. Imeti grozno noč čarovnic! Frankensteinova majica je ena najbolj grozljivih strašnih kostumov vseh časov.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Digitalna morfska majica - Frankenstein. Imeti grozno noč čarovnic! Frankensteinova majica je ena najbolj grozljivih strašnih kostumov vseh časov. Zagotavljamo, da bo vse strahovalo. Da bi dosegli ta Ĺľudni uÄŤin, preprosto prenesete brezplaÄŤno aplikacijo na svoj pametni telefon, v mobilni napravi postavite mobilno napravo v srajco, pojdite naprej, straĹľen Frankenstein je tukaj. Klik se začne in ustavi.

Neverjetno in popolnoma popolno - samo 30 sekund priprav, in prevladujejo na zabavi ali v kateri koli večer ali dan z našimi interaktivnimi morfnimi majicami ... Pokažite se na zabavi kot vodja v kavbojkah in srajci, ne samo srajco , ampak Morph shirt! In se pripravite na veliko fotografij in videoposnetkov, boste v središču pozornosti. Vsi Morphovi modeli majic so 100% originalni in 110% super.

Neverjetne interaktivne in digitalne MORPH srajce, ki jih še niste videli . Zagotavljamo vam, da boš zvezda katerekoli zabave za noč čarovnic ali na karnevalu, diskotekah, klubih in festivalih.

morf majica frankenštajn

Majhne majice, odlične za noč čarovnic, karnevalov, diskotek, klubov, zabave in festivala so prava vlaganja za vas, če želite biti pozorni in še posebej kul. Primerno kot posebno darilo za ljubljene. Digitalne in interaktivne majice za prodajo na spletu lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Ima nov sprednji žep s kratkimi rokavi, tako da lahko telefon odstranite in vstavite v manj kot 2 sekundah.

Digitalne srajce Morph so primerne za mobilne telefone v velikosti do 6,25 "x 3,25" (Galaxy S in iPhone 6 Plus).

Naprava Apple mora imeti iOS 6 ali novejši.
Naprave s sistemom Android - teče Android 2.2 ali novejši.

Več informacij:
Več zabave, več akcije, več prijateljev, več zgodb in izkušenj
Izdelana iz najkvalitetnejših materialov za maksimalno udobje in vzdržljivost.

grafikon velikosti morf-majice

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene