Maska karneval - klovn

Koda: 90-016
55,00 € Cena brez DDV: 45,83 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Maska Karneval - Klovn je prva digitalna animacija Morph maska ​​na svetu. Pripravite se na krike in krike, ko se boste preoblikovali v najhujšo nočno moro v cirkusu

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Maska Karneval - Klovn je prva digitalna animacija Morph maska ​​na svetu. Pripravite se na krike in krike, ko se boste preoblikovali v najhujšo nočno moro v cirkusu - digitalni zloben klovn. Da bi dosegli ta strašen učinek, preprosto prenesete brezplačno aplikacijo na svoj pametni telefon, postavite mobilno napravo v žep v maski in nadaljujte, super klovn je tukaj. Klik se začne in ustavi gibanje.

Maske Carnival - Dobrodošli v prihodnost morfskih mask! Poslušaj, smej se, zabavaj se za svojo masko, medtem ko se bodo ljudje spopadli in se bodo prestrašili in se spraševali in želeli bi ugotoviti, kaj je. Vsi animacijski učinki so interaktivni in imajo prisotne zvoke za izboljšanje nora realističnega učinka! Neverjetno enostavna in popolnoma popolna - le 30 sekund priprav in se pripravite na veliko fotografij in video posnetkov, boste v središču pozornosti. Morska maska ​​Halloween je 100% izvirna in 110% super.

Neverjetne interaktivne in digitalne maske, ki jih še niste videli . Zagotavljamo vam, da boš zvezda katerekoli zabave za noč čarovnic ali na karnevalu, diskotekah, klubih in festivalih.

Maske Karneval - Clown Morph

Ima žep v maski, kjer lahko vstavite mobilno napravo, tako da lahko dremove in vstavite mobilno napravo v manj kot 2 sekundah. Idealen za noč čarovnic ali zastrašujočo zabavo, karneval ali kakšno veliko zabavo.

Digitalne morfne maske so primerne za mobilne telefone v velikosti do 6,25 "x 3,25" (Galaxy S in iPhone 6 Plus).

Naprava Apple mora imeti iOS 6 ali novejši.
Naprave s sistemom Android - teče Android 2.2 ali novejši.

Mnoge naše maske so oblikovane tako, da ustrezajo skoraj vsem, ki želijo biti kralj zabave, so ohlapno pritrjeni ali imajo elastične trakove ali elastične materiale.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene