Maske za noč čarovnic - Cyclops

Koda: 90-014
55,00 € Cena brez DDV: 45,83 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Maske za noč čarovnic - Cyclops je prva digitalna animacijska maska ​​na svetu. Popolnoma preoblikovati se s to digitalno masko Cyclops in vse potisnite stran.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Maske za noč čarovnic - Cyclops je prva digitalna animacijska maska ​​na svetu. Popolnoma preoblikovati se s to digitalno masko Cyclops in vse potisnite stran. Če želite doseči ta strašen učinek, preprosto prenesete brezplačno aplikacijo na svoj pametni telefon, postavite mobilno napravo v žep v maski in nadaljujte, super Cyclops je tukaj. Klik se začne in ustavi gibanje.

Maske Carnival - Dobrodošli v prihodnost morfskih mask! Poslušaj, smej se, zabavaj se za svojo masko, medtem ko se bodo ljudje spopadli in se bodo prestrašili in se spraševali in želeli bi ugotoviti, kaj je. Vsi animacijski učinki so interaktivni in imajo prisotne zvoke za izboljšanje nora realističnega učinka! Neverjetno enostavna in popolnoma popolna - le 30 sekund priprav in se pripravite na veliko fotografij in video posnetkov, boste v središču pozornosti. Morska maska ​​Halloween je 100% izvirna in 110% super.

Neverjetne interaktivne in digitalne maske, ki jih še niste videli . Zagotavljamo vam, da boš zvezda katerekoli zabave za noč čarovnic ali na karnevalu, diskotekah, klubih in festivalih.

Maske za noč čarovnic - Cyclops Morf

Morfne maske za karneval so prava vlaganja za vas, če želite biti pozorni in še posebej kul. Primerno kot posebno darilo za ljubljene. Digitalne in interaktivne majice za prodajo na spletu lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Ima nov sprednji žep s kratkimi rokavi, tako da lahko telefon odstranite in vstavite v manj kot 2 sekundah.

Digitalne morfne maske so primerne za mobilne telefone v velikosti do 6,25 "x 3,25" (Galaxy S in iPhone 6 Plus).

Naprava Apple mora imeti iOS 6 ali novejši.
Naprave s sistemom Android - teče Android 2.2 ali novejši.

Mnoge naše maske so oblikovane tako, da ustrezajo skoraj vsem, ki želijo biti kralj zabave, so ohlapno pritrjeni ali imajo elastične trakove ali elastične materiale.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene