Mega Morph obleka Tuxedo

Koda: 91-021
49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Mega Morph obleka Tuxedo je najboljša kostum, ki jo lahko kupite. Veliko, skočil Tuxedo. Napihljivi kostum, s katerim bo uživala veliko zabave

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Mega Morph obleka Tuxedo je najboljša kostum, ki jo lahko kupite. Veliko, skočil Tuxedo. Napihljivi kostum, s katerim boste uživali veliko zabave, lahko igrate natakarja ali bratarja in zabavate sebe in druge. Kostum je popolnoma popolna in izvirna izbira za party Halloween ali karneval.

Ena velikost ustreza večini ljudi. Kostumi niso podobni tekočim oblačilom in so zasnovani in izdelani tako, da se srečajo s številnimi velikostmi. Mnogi od njih imajo elastične pasove in raztegljiv material za udobno nošenje. Enomesečne nohte so namenjene brezskrbnim za vse ljudi. Morph kostumi, ki so najboljši za noč čarovnic, karneval, diskoteka, v klubu, na zabavi ali festivalu, so najbolj prava naložba za vas, če želite vzeti pozornost in biti še posebej kul. Primerno kot posebno darilo za ljubljene. Kostumi lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. In se pripravite na veliko fotografij in videoposnetkov, ker boste v središču pozornosti.

mega morph tuxedo

Karnevalski kostumi - dvojni šivi po notranji strani kostuma zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, medtem ko dve zadrgi omogočata hitro in enostavno navijanje in raztegovanje. Posebna kombinacija materialov zagotavlja večjo privlačnost obleke. Kostum je skrbno zasnoval naša skrivnostna mešanica elastana, kar pomeni, da vam naš kostum bolje ustreza, traja dlje in vam prinese užitek.

Več informacij:

Več zabave, več akcije, več prijateljev, več zgodb in izkušenj
Izdelana iz najkvalitetnejših materialov za maksimalno udobje in vzdržljivost.
Morph obleka vam daje veliko več kot vaš standardni kostum
Ena velikost ustreza vsem

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene