Morph Halloween kostum - Beating Heart

Koda: 91-014
29,00 € Cena brez DDV: 24,17 €
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Morph Halloween kostum - Beating Heart je najboljša kostum, ki jo lahko kupite. Pripravite se, da se bodo ljudje spraševali in se bojijo. Oglejte si realistični srčni utrip

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Morph Halloween kostum - Beating Heart je najboljša kostum, ki jo lahko kupite. Pripravite se, da se bodo ljudje spraševali in se bojijo. Za prikaz realnega srčnega utripa je velik šok za tiste, ki to vidijo. In kdo je navdušen gledati krvavo srce, ki teče skozi majico?

Carnival Morph Kostumi, ki so najboljši za noč čarovnic, karneval, diskoteko, v klubu, na zabavi ali festivalu, so najbolj prava naložba za vas, če želite vzeti pozornost in biti še posebej kul. Primerno kot posebno darilo za ljubljene. Kostumi lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. In se pripravite na veliko fotografij in videoposnetkov, ker boste v središču pozornosti.

Vstavite mobilno napravo v skriti žep na srajco in zaženite preneseno aplikacijo za morf suit - Beating heart. Na zaslonu je prikazano bitje srca, nato pa dvakrat kliknite srčni utrip, da se lounch aplikacija in z enim klikom lahko ustavite. Latex majica je ONE SIZE in je primerna za vse mobilne naprave iz iTouch do Samsung Galaxy Note.

morf kostimsko srce

Kostumi so bili skrbno načrtovani z našim tajnim elastana mešanico, kar pomeni, da vam naša noša bolje prilega, trajajo dlje in vam prinašajo ure in ure zabave.

Več informacij:

Več zabave, več akcije, več prijateljev, več zgodb in izkušenj
Izdelana iz najkvalitetnejših materialov za maksimalno udobje in vzdržljivost.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene