Morph Spiderman kostum za noč čarovnic ali karneval

Koda: 91-008
59,00 € Cena brez DDV: 49,17 €
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Morph Spiderman kostum za noč čarovnic ali karneval je najboljša kostum, kaj lahko kupite. Že ne morem čakati? Oglejte si obleko ORIGINAL SPIDERMAN MORPH.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Morph Spiderman kostum za noč čarovnic ali karneval je najboljša kostum, kaj lahko kupite. Že ne morem čakati? Oglejte si obleko ORIGINAL SPIDERMAN MORPH. Vsak fant / človek sanja o tem, kako naj bi bil superheroj in zdaj, hvala Amazing Spiderman Morph kostum lahko doživi, ​​kako se počuti, da je super junak s svojo neverjetno moč, vzdržljivost in hitrost. To uradno licenco Amazing Spiderman kostum je absolutno idealna in izvirna izbira za noč čarovnic.

Karneval Morph kostumi, ki so najboljši za noč čarovnic, karneval, diskoteka, v klubu, na zabavi ali festivalu, so najbolj prava naložba za vas, če želite vzeti pozornost in biti še posebej kul. Primerno kot posebno darilo za ljubljene. Kostumi lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. In se pripravite na veliko fotografij in videoposnetkov, ker boste v središču pozornosti.

Kostumni karneval - dvojno šivanje po notranji strani kostuma zagotavlja dolgo življenjsko dobo, medtem ko dve zadrgi omogočata hitro in enostavno navijanje in raztegovanje. Posebna kombinacija materialov zagotavlja večjo privlačnost obleke in 13% spandex (elastan) zagotavlja ne samo odličen dizajn , ampak tudi udobno nošenje.

Kostumi so bili skrbno načrtovani z našim tajnim elastana mešanico, kar pomeni, da vam naša noša bolje prilega, trajajo dlje in vam prinašajo ure in ure zabave. S tako velikimi vzorci lahko Morph do vaših najljubših superheroj, neverjetnih živali in strašnih nočnih čarovnic.

Za več informacij:

Več zabave, več akcije, več prijateljev, več zgodb in izkušenj
Izdelana iz najkvalitetnejših materialov za maksimalno udobje in vzdržljivost.

morfske karnevalske kostume velikosti tabele

Morph obleka ne ustreza, kot tudi redna oblačila! Prosimo, da pazljivo pogledate naš grafikon velikosti, da se prepričate, da izberete pravo velikost. Izbira morfnega kostuma temelji na višini, zato ne skrbite, če imate večjo ali manjšo velikost oblek.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (8)

98%