Noč čarovnic - odrezana roka

Koda: 91-017
35,00 € Cena brez DDV: 29,17 €
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Noč čarovnic - odrezana roka je kostum, ki je del iluzije, kako delate z razrezano krvavo roko s krikom: "Nisem hotel narediti tega!

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Noč čarovnic - odrezana roka je kostum, ki je del iluzije, kako trčite z odrezano krvavo roko s krikom: »Nisem hotel narediti tega, nisem storil!«. Ta edinstvena oprema bo resnično zagotovila pozornost ljudi, zato jih boste zagotovo prestrašili.

Kostum vključuje rokavico in pozno zapestje. To je idealna in izvirna izbira za nohtne noše karnevala Morph Kostumi, ki so najboljši za noč čarovnic, karneval, diskoteko, v klubu, na zabavi ali festivalu, so najbolj prava naložba za vas, če želite biti pozorni in še posebej kul. Primerno kot posebno darilo za ljubljene. Kostumi lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. In se pripravite na veliko fotografij in videoposnetkov, ker boste v središču pozornosti.

morfsko obleko odlomne roke

Kostumi niso podobni tekočim oblačilom in so zasnovani in izdelani tako, da se srečajo s številnimi velikostmi. Mnogi od njih imajo elastične pasove in raztegljiv material za udobno nošenje. Za nadaljnje informacije glej spodaj:

morfske nošnje ene velikosti

Več informacij:

Več zabave, več akcije, več prijateljev, več zgodb in izkušenj
Izdelana iz najkvalitetnejših materialov za maksimalno udobje in vzdržljivost.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene