Scary Costume - Alien

Koda: 91-015
39,00 € Cena brez DDV: 32,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Scary Costume - Alien je najboljša kostum, ki jo lahko kupite. Je kostum več kot kostum? Pripravite se na prestrašene ljudi, pa tudi na panika in krike

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Scary Costume - Alien je najboljša kostum, ki jo lahko kupite. Je kostum več kot kostum? Pripravite se na prestrašene ljudi, pa tudi na panike in krike, in celo šok, ko vidijo ta kostum. S tem kostumom lahko skoraj realno prikažete sceno iz filma, ko pride ta grd tujca iz prsnega koša.

Kostumni deli suknjiča, majice in lutke tujca. Carnival Morph Kostumi, ki so najboljši za noč čarovnic, karneval, diskoteko, v klubu, na zabavi ali festivalu, so najbolj prava naložba za vas, če želite vzeti pozornost in biti še posebej kul. Primerno kot posebno darilo za ljubljene. Kostumi lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. In se pripravite na veliko fotografij in videoposnetkov, ker boste v središču pozornosti.

Morph obleko vsiljivec

Kostumi niso podobni tekočim oblačilom in so zasnovani in izdelani tako, da se srečajo s številnimi velikostmi. Mnogi od njih imajo elastične pasove in raztegljiv material za udobno nošenje. Za nadaljnje informacije glej spodaj:

velikost tabele morph kostym

Več informacij:

Več zabave, več akcije, več prijateljev, več zgodb in izkušenj
Izdelana iz najkvalitetnejših materialov za maksimalno udobje in vzdržljivost.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene