Avtomobilski hladilnik - 25L / 27 pločevinke

Koda: 62-004
249.00 € Cena brez DDV: 207.50 €
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Avtomobilski hladilnik - 25L / 27 pločevinke. Ta majhen hladilnik za hlajenje vina, pijač itd. Se bo odlično prilegal v vaš vrt.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Avtomobilski hladilnik - 25L / 27 pločevinke. Ta majhen hladilnik za hlajenje vina, pijač itd. Se bo odlično prilegal v vaš vrt.

Vsaka vrtna zabava, klub ali garaža desnega ročnika mora imeti kakovostne osvežilne pijače v vročih poletnih dneh. Ne omejujte se s klasičnimi velikimi hladilniki, ki jih zagotovo ne potrebujete za občasno uporabo. Naši mini hladilniki bodo ohladili tisto, kar potrebujete, in pijačo hranite na želeni temperaturi čez dan in vaša hrana bo ostala sveža za zelo dolgo časa. Ti mini hladilniki niso ugodni samo zaradi velikosti in uporabnosti v avtomobilu med dolgimi vožnjami. Boste zagotovo navdušeni nad sodobnim in brezčasnim oblikovanjem hladilnikov, ki bodo dopolnili vsako sobo. Poraba energije je seveda neposredno sorazmerna z velikostjo in prostornino hladilnika.

Mini hladilnik za popolno hlajenje naših najljubših pijač. Poskrbite, da bo vaše življenje lažje - ta majhen hladilnik za vino, pijačo itd. Se popolnoma prilega vašem vrtu ali v notranjosti koče ali kot avtomobilski hladilnik. Mini prenosni hladilniki različnih vrst za prodajo - poceni lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Obdelava kakovosti in primerna cena.

Mini hladilniki - zastekljeni


Specifikacije:

Tip: BCR 25
Prostornina: 25 litrov / 27 pločevink (330 ml)
Hlajenje: 18-25 ° C pod sobno temperaturo
Izolacija: poliuretanska pena brez CFC in HCFC
Napajanje: 12V DC, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Teža: 7 kg
Poraba energije: 40-60W
Dimenzije: 410 (D) x 340 (W) x 480 (H) mm

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene