Kozmetični mini hladilnik 6L

Koda: 62-023
229,00 € Cena brez DDV: 190,83 €
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Kozmetični mini hladilnik 6L je namenjen hlajenju zdravil in kozmetike, zaradi kompaktne velikosti in lahke konstrukcije pa je idealen za potovanje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Kozmetični mini hladilnik 6L je namenjen hlajenju zdravil in kozmetike, zaradi kompaktne velikosti in lahke konstrukcije pa je idealen za potovanje. Zgornji del se preprosto odpre s pritiskom na gumb in s svojo transparentnostjo lahko enostavno prepoznate vsebino hladilnika. Integrirani digitalni prikaz se uporablja za obveščanje o notranji temperaturi, tako da boste imeli temperaturo vaše kozmetike pod nadzorom.

Vsaka vrtna zabava, klub ali garaža desnega ročnika mora imeti kakovostne osvežilne pijače v vročih poletnih dneh. Ne omejujte se s klasičnimi velikimi hladilniki, ki jih zagotovo ne potrebujete za občasno uporabo. Naši mini hladilniki bodo ohladili tisto, kar potrebujete, in pijačo hranite na želeni temperaturi čez dan in vaša hrana bo ostala sveža za zelo dolgo časa. Ti mini hladilniki niso ugodni samo zaradi velikosti in uporabnosti v avtomobilu med dolgimi vožnjami. Boste zagotovo navdušeni nad sodobnim in brezčasnim oblikovanjem hladilnikov, ki bodo dopolnili vsako sobo. Poraba energije je seveda neposredno sorazmerna z velikostjo in prostornino hladilnika. Mini prenosni hladilniki različnih vrst za prodajo - poceni lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Obdelava kakovosti in primerna cena.

BCR-6 kozmetični hladilnik

Specifikacije:

Model: BCR-6
Prostornina: 6 litrov
Hlajenje: 10-12 ° C pod temperaturo okolice
Izolacija: poliuretanska pena brez CFC in HCFC
Napajanje: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Teža: 2,5 kg
Poraba energije: 40-60W
Dimenzije: 310 (D) x 215 (W) x 275 (H) mm

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene