Prenosni hladilnik z dodatnim volumnom 42L

Koda: 62-007
319.00 € Cena brez DDV: 265.83 €
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Prenosni hladilnik z dodatnim volumnom 42 l prostora za shranjevanje, skupaj z vgrajenimi kolesi in izvlečnim ročajem, bo vaše živilo sveže na cestah.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Prenosni hladilnik z dodatnim volumnom 42 l prostora za shranjevanje, skupaj z vgrajenimi kolesi in izvlečnim ročajem, bo vaše živilo sveže na cestah. Zmogljiv dvojni hladilni sistem zagotavlja dobro hlajenje shranjene hrane in pijače.

Vsaka vrtna zabava, klub ali garaža desnega ročnika mora imeti kakovostne osvežilne pijače v vročih poletnih dneh. Ne omejujte se s klasičnimi velikimi hladilniki, ki jih zagotovo ne potrebujete za občasno uporabo. Naši mini hladilniki bodo ohladili tisto, kar potrebujete, in pijačo hranite na želeni temperaturi čez dan in vaša hrana bo ostala sveža za zelo dolgo časa. Ti mini hladilniki niso ugodni samo zaradi velikosti in uporabnosti v avtomobilu med dolgimi vožnjami. Boste zagotovo navdušeni nad sodobnim in brezčasnim oblikovanjem hladilnikov, ki bodo dopolnili vsako sobo. Poraba energije je seveda neposredno sorazmerna z velikostjo in prostornino hladilnika. Mini prenosni hladilniki različnih vrst za prodajo - poceni lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Obdelava kakovosti in primerna cena.

Potovalni hladilnik z dodatnim volumnom

Specifikacije:

Model: BC-42
Volumen: 42 litrov
Hlajenje: 15-20 ° C pri sobni temperaturi
Izolacija: poliuretanska pena brez CFC in HCFC
Napajanje: 220V-240V, 50-60Hz / DC: 12V
Teža: 15 kg
Poraba energije: 72W
Dimenzije: 520 (D) x 420 (W) x 560 (H) mm

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene