Repelent proti komarjem za 220V električno vtičnico - Ultrazvok

Koda: 80-011
36,00 € 25,00 € Cena brez DDV: 20,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Repelent proti komarjem do 220V električne vtičnice - Ultrazvok za notranjo uporabo oddaja ultrazvok, ki odganja nadležne komarje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Repelent proti komarjem do 220V električne vtičnice - Ultrazvok za notranjo uporabo oddaja ultrazvok, ki odganja nadležne komarje. Uživajte ob odprtem oknu v spalnici vso poletno noč, brez vsiljivih žuželk. En komar v sobi je dovolj, da prijetno noč spremenite v pekel. S to revolucionarno napravo boste imeli mir pred komarji – samo priklopite jo na elektriko in komarji se bodo prestrašili. Naprava oddaja 3 različne ultrazvoke , ki odganjajo komarje - kačjega pastirja, komarja 1, komarja 2. Znanstveno je dokazano, da samo samice komarjev pijejo kri in pri tej aktivnosti samice ne želijo spoznati samca. Ultrazvok "komar 1" in "komar 2" posnemata zvok kril samcev, zato se samice ne približujejo .

Nasprotno, zvok "kačjega pastirja" posnema zvok kačjih kril, ki je naravni sovražnik komarjev. Ultrazvoka, ki ga oddaja naprava, človeško uho ne sliši. Tudi domače živali ga ne slišijo, samo komarji in ta zvok komarje odganja. To napravo lahko uporabljate v spalnici, dnevni sobi, kuhinji, hotelski sobi, trgovini, skladišču ali v koči.

Zanesljiv repelent proti komarjem na el. vtičnico

repelent proti komarjem v električno vtičnico

Specifikacija:

Napajanje: 220V
Število ultrazvočnih frekvenc: 3

Vsebina paketa:

1x ultrazvočni električni repelent proti komarjem
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene