Mini dekanter vino aerator

Koda: 94-005
32.00 € Cena brez DDV: 26.67 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Mini dekanter vino aerator. Premer vratu 22 mm brez filtra. Ko boste poskusili ta izdelek, vam bo všeč. Znano je, da je vino bolj okusno, ko je prezračeno.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Mini dekanter vino aerator. Premer vratu 22 mm brez filtra. Ko boste poskusili ta izdelek, vam bo všeč. Znano je, da je vino bolj okusno, ko je prezračeno. Mini aerator dekanter ponuja točno to. Če se pripravljate na zabavo doma in hočeš pritegniti pozornost gostov, je to odličen način, kako izboljšati zabavo. Vaši gostje bodo uživali v dobri zabavi in ​​še več, cenili bodo kakovosten okus vin.

mini aerator

Kako dekantirati vino brez profesionalnega dodatka sommelierja in izkušenj? Poskusite uporabiti naš aerator Angel, uporaba je zelo preprosta in dekantacija vina se zmanjša na minimum. Dekantacija vina v carafe lahko traja nekaj minut, da doseže pravi učinek. Odličen aerator lahko poudari okus in aromo vina neposredno iz steklenice tako, da v vino skozi aerator vlije v steklo.

Dekantni lijak je opremljen s sito, ki ujame celo najmanjši sediment v vinu, zračni kanali pa v trenutku v celoti izpihajo vino. Obstaja preprostejši postopek, ki lahko poudari okus in aromo svojega vina, da ima odlične izkušnje.

Če imate okus za dobro vino, vendar imate malo časa, je idealna naprava za shranjevanje časa. Pozabite na čakanje na uro do vina. Preprosto se morate odpreti in zaliti

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene