Vino z vogalom - SET MAGIC

Koda: 94-002
49.00 € Cena brez DDV: 40.83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Vetrobran z ozkim vratom - SET MAGIC - 27 mm premer vratu s sitom. Ko poskusite, boste imeli ta izdelek všeč.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Vetrobran z ozkim vratom - SET MAGIC - 27 mm premer vratu s sitom. Ko poskusite, boste imeli ta izdelek všeč. Dobro znano dejstvo je, da je vino po okusu bolj okusno.

Nujnost ljubiteljev rdečega vina. Ta flow decanter daje vonj in okus takoj vašemu vinu. Postavite ga čez kozarec in ga prelijete skozi vino in uživajte v pravem okusu od prvega trenutka. Z uporabo tega dekanterja boste opazili razliko v aromi in okusu. Velik okus vina ni odvisen le od njegovega razreda in kakovosti sort. Zahtevana podrobnost za povečanje arome in arome vina , je služijo in vlije v steklo. Nekatera vina bodo po dekantaciji uspela . Za vinarje je dekantiranje vina dolg in zelo zahteven postopek, ki mora biti pravilno narejen za ohranjanje arome in arome vina. Z uporabo te metode lahko spreminjate zlasti starejša vina ali vina z močnim okusom.

Napaka magnetnega dekanterja

Ni lažjega postopka, ki bi lahko poudaril okus in aromo svojega vina za popolno doživetje. Decanter stojalo ni treba skriti nekje v omari. Njena preprosta in elegantna oblika bo vsak prostor razsvetlila . Stojne krivulje se igrajo s svetlobo in bodo navdušile vse pri vsaki priložnosti.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%