Bambusova tipkovnica in miška z Wifi - PC Set

Koda: 11-181
U$86.90 Cena brez DDV: U$72.42
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Bambusova tipkovnica in miška z Wifi - PC Komplet iz pravega bambusa za prijetno delo na vašem računalniku. Luksuzna tipkovnica za vas.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Bambusova tipkovnica in miška z Wifi - PC Set iz pravega bambusa za prijetno vsakodnevno delo z računalnikom. Ta razkošni kalkulator je lahko odlična dopolnitev podobe vaše pisarne, stanovanja itd.

Računalnik s tipkovnico in miško je bistven del vsakdanjega življenja. Obstaja veliko vrst tipkovnic. Nekdo želi klasično, drugi pa zahtevajo ergonomsko obliko za maksimalno udobje. Do sedaj nihče ni ponujal dotika pravega lesa, je veliko bolj prijeten od plastičnih ključev. Uživajte v dnevu v pisarni z resničnim bambusom.

Kalkulator ima udobno površino in ne povzroča glasnih zvokov dotikanja, kot drugi konvencionalni modeli. Posamezni ključi so nameščeni ločeno, da dosežejo prostor, da izboljšajo natančnost med hitrim izračunom.

Tipkovnica iz bambusa

Tipkovnica in miška sta združljiva z računalnikom prek omrežja WiFi na enak način kot običajna tipkovnica. Tipkovnica ima udobno površino in se ne dotika glasnih zvokov, kot drugi konvencionalni modeli. Posamezni ključi se postavijo ločeno, da dosežejo prostor, da izboljšajo natančnost med hitrim tipkanjem. Dimenzije tipkovnice 46,6 cm (dolžina) x 15,9 cm (W) x 1,8 cm (višina).

Paket vključuje:

1x Wifi tipkovnica Bambus
1x Wifi miška za osebni računalnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene