Igrače za pse in mačke - ognjeno žogo

Koda: 11-065
U$33.00 Cena brez DDV: U$27.50
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Igrače za pse in mačke - ogenj za prodajo po ugodni ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo e-trgovino amd finf točno tisto, kar iščete.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Novo! Unikatna kroglica za gibanje vaših hišnih ljubljenčkov, ki se bodo s sabo igrale ure. Samo vklopite žogico in ta igrača bo vašo hišo poskrbela za pozornost in jo ohranjala in se zabavala - igrače za pse in mačke - ognjeno kroglico

Vaš hišni ljubljenček bo želel ujeti žogo, da bi poskušal dobiti vabo, ki ste jo postavili v notranjost žoge, in vam bo z veseljem gledal vašega najboljšega prijatelja, ki se igra s to igračo.

Kako točno deluje? Preprosto - vstavite baterijo v žogico in nato v luknjo v žogi dajte majhen kos hrane. Žoga se začne rahlo stresati in se samodejno vrti kot žiroskop . In potem se bo premikal po sobi. To se bo nadaljevalo tudi, če se zruši v steno ali druge predmete. Se ustavi le, če dejavnost ni več kot 60 sekund. In vaš ljubimec se bo igral z žogo, dokler hrana ne bo padla iz žoge. Nato postavite novo hrano v žogo in se lahko začne nova igra !

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene