Makey Makey - nadzorna tabla

Koda: 11-109
U$71.50 Cena brez DDV: U$59.58
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Makey Makey - nadzorna plošča vam omogoča, da ustvarite nadzor računalnika iz vsakdanjih predmetov. Odličen pripomoček za vse ljubitelje velikih pripomočkov.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Neverjetno oblikovanje tokokrogov in kontrol. Makey Makey je priročen pripomoček, ki sta ga oblikovala dva zelo pametna fanta v ZDA in je bila prvotno uvedena prek Kickstarterja. V bistvu, Makey Makey omogoča ustvarjanje računalniškega nadzora vsakdanjih predmetov. Vse, kar potrebujete, je komplet orodij (vključen) ter tudi posnetki in izbor predmetov. Vsak material, ki bo ustvaril še šibek električni tok, bo deloval kot kontrolni prostor, od svinčnikov do grozdja ali banane. Samo naložite programske igre, orodja, urejevalce besedil in jih povežite s ploščo Makey Makey in nato samo odločite, katera bo nadzorovala.

Makey Makey - nadzorna tabla

Za prodajo lahko kupite v spletu v naši spletni trgovini. Certified e-shop - varno nakupovanje.

Pac-Man lahko nadzirate z risbami s svinčnikom ali spremenite stopnice na klavir. Najboljša stvar na Makey Makeyju je njena preprostost. Ne potrebuje ure, ki ga porabijo nastavitve in študije, lahko samo odprete škatlo in lahko takoj poskusite. Tako je idealno za raziskovalce-začetnike, strokovne tehnike itd.

narediti

Lastnosti izdelka:
Vsakodnevne predmete obračajo v touchpad in jih kombinirajo z internetom.

To je zbirka za raziskovalce in strokovnjake za umetnost, inženiring in drugo. Združljiv je z več kot 5 milijoni programskih aplikacij, vključno z Tetrisom
OS: Windows, Mac OSX in Linux

Uporaba Makey Makeyja: PowerPoint, Photobooth, predvajalnik glasbe, video predvajalnik (vključno z YouTubom), Garage Band itd. Conductive z večino sadja in zelenjave, marshmallows, sladkarije, sladkarij, makaronov in sira ter ljudi (povezite eno osebo s tlemi in naslednjo eno na izhod, in lahko zvišate zvok, ko je visok pet), z grafitom svinčnikov (naredite debele temne črte in se prepričajte, da narišete na gladko površino), folije in drugi kovinski predmeti, kovanci, magneti, vijaki in matice, vilice in noži ter lonci in ponve.

Močna aktivirna plošča

Pogosta vprašanja:

Z MakeyMakey lahko pritisnete toliko tipk, saj omogoča tipkovnico naenkrat, kar je 6. Na seji lahko uporabljate do 18 (6 na sprednji strani makeyMakey in 12 na hrbtni strani), lahko pa samo hkrati držite samo 6.

Lahko Makey Makey zažene katero koli tipko na tipkovnici? Da, nastavljiv je v datoteki settings.h, v Skici Makey Makey v Arduino IDE.

Ali lahko na enem računalniku hkrati uporabljam več makey makey plošč? Ja! Lahko se povežete z dvema ali več hkrati in ustvarite Makey orkester! (Preizkušeno s tremi, lahko pa ga uporabljate tudi z več)

Kako lahko priključim zadnjo stran Makey Makey? Povezava na hrbtni strani prenese nekaj, kar se imenuje "ženski glava". Obstajajo nizi majhnih prodajnih mest, ki so namenjeni večini voznikov. Preprost način je uporaba žičnih priključkov (skakalcev), kakšni so gonilniki z majhnimi zatiči na obeh koncih, ki so nameščeni v ženski glavi. Ti so vključeni. Lahko jih kupite ločeno, vendar poskrbite, da dobite tip moškega / moškega.

Paket vključuje:
Makey Makey
7x posnetki
6x priključni kabli
Kabel USB

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene