Mini prenosna klimatska naprava + mikro USB ventilator

Koda: 11-393
69.00 € Cena brez DDV: 57.50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Mini prenosna klimatska naprava + mikro USB ventilator + vodno hlajenje je edinstvena rešitev za hlajenje zunanjega zraka - idealna klima.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Mini prenosna klimatska naprava + mikro USB ventilator + vodno hlajenje je edinstvena rešitev za hlajenje zunanjega zraka - idealna klima . Ta ventilator za vodo ne sme manjkati v nobeni pisarni ali sobi, še posebej v vročih poletnih mesecih. Poletje je eden najlepših letnih časov, čas sprostitve, počitnic, žara ali neskončnih sprehodov. Ima samo eno napako, da moramo iti v službo tudi poleti. Stropni ventilator ali ventilator na podstavku imajo pomanjkljivost - ali jih ne morete nositi, ker so pretežki, ali pa jih pogosto ovirajo, ko jih ne uporabljate. Ta kompaktni zračni hladilnik lahko preprosto premikate ali shranjujete .

Majhen ventilator + klimatska naprava uporablja edinstveno vodno hlajenje

prenosna klimatska naprava z vodnim hlajenjem

Vsako delovno mesto ali pisarna nimajo klimatiziranih prostorov, pa tudi če jih ima, se vam je zagotovo zgodilo, da se vaši kolegi niso strinjali s temperaturo, ki vam ustreza. V takih situacijah ljudje pogosto iščejo takšne ventilatorje v sobi ali pisarni . Ventilator za hlajenje je dovolj močan, da ohladi vas in prostor okoli vas, vendar ne bo motil vaših kolegov ali drugih ljudi v prostoru . Odličen je tudi za sobo ali spalnico, kjer ne bo motil vaše ljubljene osebe, bratov in sester ali sostanovalcev.

Mini klimatska naprava ima prezračevalne rešetke, ki jih lahko postavite navpično glede na vaše potrebe.

mini klimatska naprava

Mini sobna klimatska naprava deluje s tremi načini intenzivnosti . Vgrajen ventilator ni hrupen, zato je primeren za vsako sobo in ne bo nikogar motil. Običajni ventilatorji samo pihajo zrak iz okolice, ne da bi ga ohladili ali navlažili, kar pogosto povzroča neprijetne občutke. Namizni hladilnik zraka lahko napolnite z vodo (380 ml), ki zahvaljujoč svoji edinstveni tehnologiji hladi žaluzije v notranjosti naprave in na koncu ne le hladi zrak, ampak tudi ustvarja vlažen zrak . Za dodaten hladilni učinek je priporočljivo naliti ledeno hladno vodo. Napaja se prek kabla Micro USB, zato ga lahko uporabljate kjer koli.


Tehnične specifikacije:

Material: ABS, silikagel
Dimenzije: 18 x 13 x 17 cm
Teža: 685 g
Napajanje: Kabel Micro USB

Vsebina paketa:

1x mini hladilnik zraka
1x napajalni kabel
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene