NASA svetilka za rastline

Koda: 11-060
70,00 € Cena brez DDV: 58,33 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

NASA svetilka za rastline za prodajo po ugodni ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite točno tisto, kar iščete.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Svetilka NASA za rastline ponuja neverjeten način pridelovanja rastlin v zaprtih prostorih, v dvoranah in rastlinjakih, v hiši, v kleti ali v kleti. Rdeče in modre LED žarnice bodo vašim rastlinam dobile pomoč, ki jo potrebujejo.

LED žarnica proizvaja svetlobo rdeče in modre barve, da bi spodbudila in dosegla najvišjo rast rastlin. To so najpomembnejše barvne luči za vaše rastline v zaprtih prostorih, ki uravnavajo njihovo zdravo rast in izboljšujejo naravni proces fotosinteze. To je neverjetno učinkovito, ščiti rastline in tudi prihrani energijo.

Svetilka je zasnovana za zaščito okolja , je majhna, prenosna in lahek. Gojitev rastlin, ki rastejo v zaprtih prostorih, so potrebni povečani stroški. S to lučjo in toploto iz LED svetilk boste znižali stroške.

Presenečeni boste, ko boste gledali svoje rastline, ko tako rastejo, tako hitro! Te praktične LED žarnice so idealne za zelenoreznike, ki želijo imeti koristi od maksimalne rasti rastlin v svojem domu ali vrtu. NASA svetilka za gojenje rastlin za prodajo po ugodni ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite točno tisto, kar iščete.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene