Nox sleepace - Nočna svetilka s spremljanjem in analiziranjem spanca

Koda: 11-212
129,00 € Cena brez DDV: 107,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Nox sleepace - Nočna svetilka s spremljanjem in analiziranjem spanca. Ko želite spati, vam nočna svetilka Nox pomaga lažje zaspati z nastavitvijo svetlobe in prijetne glasbe.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Nox sleepace - Nočna svetilka s spremljanjem in analiziranjem spanca. Ko želite spati, vam nočna svetilka Nox pomaga lažje zaspati z nastavitvijo svetlobe in prijetne glasbe. Zjutraj se bo zbudil s pametnim budilko. Nočna svetilka ima vgrajen občutljiv senzor, ki zbira podatke med nočjo o vašem spanju. Beleži gibanje telesa ponoči, pogostost srčnega utripa, hitrost dihanja in trajanje spanja.

Sensor meri temperaturo okolja, vlago, zazna intenzivnost svetlobe v okolici in zvok v prostoru. Na podlagi teh informacij oceni, ali je okolje, v katerem spite, idealno in bo predlagalo spremembe. Vsi podatki so zabeleženi in prek aplikacije se pošljejo v vaš mobilni telefon. Podatki za prijavo so obdelani in ovrednoteni v povzetek grafih. Aplikacija ponuja kompleksno analizo spanja s specializiranimi navodili za izboljšanje spanja.

Svetilka Sleepace Nox

Noxova svetilka je večnamenska naprava za nadzorovanje, analiziranje spanja in aktivno prispeva k njegovim funkcijam, da bi jo izboljšala. Senzor za spremljanje je vgrajen neposredno v žarnico, zato ga ni treba namestiti na telo in ne bo motil. Druga značilnost je prijetna glasba in svetloba. Skozi to telo stimulira vaše telo, da proizvaja substanco melatonin, kar je nujno za vaše spanje. Aplikacija ugasne glasbo in svetlobo takoj, ko zaspite. Naprava spremlja vaš spanec in po nastavitvi alarma za določeno uro, oceni v 30-minutnih intervalih vaš spanec in ugotovi, v kateri fazi je vaš najboljši zbudi. Svetilka Sleepace Nox ima funkcijo simulacije sončnega vzhoda in različnih zvokov , kot so dež, šumenje morja, ptičje petje, plamen pokanja aso. Svetilka ima na voljo 16 milijonov barv. Na hrbtni strani zvočnika, priključek na napajalnik in vrata USB za polnjenje telefona. Povezava z mobilnim telefonom omogoča WiFi in Bluetooth 4.0 povezljivost. Sleepace Nox tehta 640 gramov in napaja AC / DC adapter.

Aplikacija Sleep dot

Lastnosti:

plus Spremljanje in popolna analiza spanja
plus Spremljanje srčnega utripa, dihanja in gibanja telesa
plus Spremljanje temperature okolja, vlažnosti, svetlobe in hrupa
plus 16 milijonov barv
plus Povezava z aplikacijo v telefonu prek povezave Bluetooth
plus Pametna budilka in simulacija sončnega vzhoda

Specifikacije:

Prenos podatkov: WiFi, Bluetooth 4.0
Razpon naprave: 10m
Moč: 15W
Adapter 12V 1,5A
Operacijski sistem: Android 4.3 in novejši, iOS7 in več
Teža: 640 gramov
Dimenzije: 10,9 x 10,9 x 22,6 cm

Vsebina:

1x svetilka Sleepace Nox
1x napajalnik
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene