Prosti Fly VR - virtualna 3D očala

Koda: 11-200
U$97.90 U$64.90 Cena brez DDV: U$54.08
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Freefly VR virtualna 3D očala so mobilna virtualna realnost za pametne telefone (mobilne telefone). Izdelek na zalogi pripravljen za prodajo. Odlična alternativa očal Oculus Rift in tudi cena je več kot zanesljiva.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Freefly VR virtualna 3D očala so mobilna virtualna realnost za pametne telefone (mobilne telefone). Izdelek na zalogi pripravljen za prodajo. Odlična alternativa očal Oculus Rift in tudi cena je več kot zanesljiva. Virtualna resničnost, ki spremlja vaše gibanje in zagotavlja 3D vizualne slike . Vaši možgani mislijo, da ste v navideznem svetu. Z brezžičnim krmilnikom (drsnim) lahko streljate na sovražnika, hodite po egiptovskih grobnicah, izvlečete vrvico padala ali vozite podvrženje. Lahko kupite neposredno v naši spletni trgovini.

free fly očala

GLIDE CONTROL
Freefly sedaj vključuje Glide - brezžični krmilnik, ki se povezuje z vašim telefonom iPhone ali Android, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašimi avanturama VR.

BREZPLAČNE ZONE
Freefly je lahka in prenosna, da lahko kjerkoli, idealna za čas, ko želite pobegniti v slabih časih.

BREZPLAČNO SAMOŽIVALI
Privoščite svoje čute z mirno vodeno meditacijo in ASMR, ki je zasnovan tako, da vaše možgane postanejo v blaženem stanju.

BREZPLAČNO
Freefly je nov partner vašega telefona. Kjerkoli boste in vaš telefon odšli, lahko v nekaj sekundah spremenite svoje okolje, vsakič, ko vas popelje razpoloženje.

Fly brez virtualnih očal


Brezplačna očala Fly VR so združljiva z 200 + aplikacijami Google Cardboard. To kamenje 42mm objektiva in 120 stopinjskega vidnega polja plus umetno usnje pripomore k ohranjanju udobnosti. Primeren je za vse pametne telefone z zaslonom med 4,7-palčnim in 6,1-palčnim zaslonom, kar je precej manj kot slušalke Archos, vendar še vedno pokriva večino vodilnih blagovnih znamk v letu 2015. Kot tudi s spremljanjem glave s pomočjo pospeška telefona, je ena točka razlike glede na najcenejše možnosti je, da Freefly prihaja s čudnim malo krmilnikom, imenom Glide , ki ga držite v eni roki. To vam prihrani stroške nakupa perifernih naprav Bluetooth

Google vr igre

Ima genialen način držanja telefona, ki zagotavlja, da bo telefon vedno osredotočen na slušalko. Prav tako skoraj ni nevarnosti, da bi vaš telefon padel iz naprave . Zasnova vam omogoča, da uporabljate slušalke in napajalni kabel, ne glede na to, katero napravo uporabljate, zahvaljujoč drsnima elementoma na strani.

virtualna očala

Specifikacije:

  • Veliko vidno polje (120 °)
  • Široke objektive 42 mm za maksimalno potopitev
  • Večnamenski nastavljivi (4,7 "in 6,1"), vključno z najnovejšimi iPhone 6, iPhone 6s plus, Samsung S3, S4, S5 in S6, Samsung Note 3 in 4 in še veliko več ...
  • Lahka zasnova
  • 1-klikni sistem za hitro odpiranje
  • Ergonomično udobje z mehkim umetnim usnjem

Paket vključuje:
1x Virtualna realnost VR očala FreeFly
1x Glide bluetooth krmilnik
1x ohišje
1x Tkivo objektiva
1x ročno

 

Pregledi in testi:

 


logotip telefona

Pregled FreeFly VR - Phonecruncher.com

"Freefly VR naglavna slušalka je najboljša VR dodatna oprema, ki smo jo kdaj pregledali, in to ne vidimo, da se kadarkoli spremeni.
Preprosto povedano, Freefly's VR slušalke je sijajno, briljantno zabavno. "

Preberite celoten pregled na FreeFly - Phonecruncher.com

 

gadget pregledi logo

Primerjava testa FreeFly VR   - Gadgets-reviews.com

"FreeFly vam podelimo pet zvezdic." FreeFly nam ponuja izjemno priložnost, da v razumnem obsegu privoščimo stik z virtualno stvarnostjo. Za plačilo je na primer nekaj: udobje, vzdržljivost in inovativnost.

Zdi se, da je na prvi pogled FreeFly tako kot katera koli druga slušalka. Vendar pa se nekaj podrobnosti, ki ustvarjajo svojo konkurenčno prednost pred tekmeci, skrivajo za očitno preprostostjo 1. Zasnovali so ga Evropejci. Anglija, ne Kitajska 2. Joystick je njegova glavna značilnost. 3. Kot gledanja je 120 stopinj. 4. Je popolnoma združljiv z vsebino storitve Google Cardboard. !

Preberite celoten pregled na FreeFly - Gadgets-reviews.com

 

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%