Spalna maska z grafenskim filmom z ogrevanjem

Koda: 72-001
85.00 € Cena brez DDV: 70.83 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Spalna maska z grafenskim filmom je odlična pomoč za vaše utrujene in boleče oči, predvsem v današnjem času, ko na nas padajo tako imenovani slikovni smog z vseh strani.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Spalna maska z grafenskim filmom je odlična pomoč pri utrujenih in vnetih očeh , predvsem v današnjem času, ko na nas z vseh strani pade tako imenovani slikovni smog. V službi si običajno ogledamo monitorje, v mestih smo osvetljeni z oglasi in naša vsakodnevna spremljevalka je pametni telefon. Vsi ti dražljaji se zaznajo skozi naše oči in ti so ponavadi pod stresom in izčrpani.

Spalna maska - za miren spanec

spalna maska

Maska za oči pomaga pri bolečinah in utrujenosti oči . Uporablja novo tehnologijo Grafen - ploščat film na maski. Grafen je sestavljen iz ogljikovih atomov in je eno najlažjih in najtanjših nanomaterialov , vendar so zelo močni in odporni . Ta revolucionarni material se uporablja na primer v elektroniki, optiki ali biomedicini.

spalne maske

Sprostitvena maska deluje toplo in sprošča vaše oči, ko jo potrebujete. Omogoča tri stopnje nadzora, ki se pojavijo na majhni plošči maske. Rdeča svetloba označuje temperaturo približno 45 stopinj , zelena do 40 stopinj, modra pa prijetnih 35 stopinj Celzija . Začne se segrevati v samo treh sekundah in po 10 sekundah lahko doseže temperaturo 35 stopinj Celzija. Funkcija ogrevanja se izklopi po približno 60 minutah, v primeru, da bi zaspali. Prav tako se ustavi, če se pojavijo kakršne koli nepravilnosti. Dajte svojim očem sprostitev in počitek, kar si zaslužijo, in ne pustite, da vam ne bo nereda dan zaradi bolečin v očeh.

Lastnosti:
Hitro segrevanje do 10 sekund.
Tri stopnje uravnavanja temperature
Grafik ogljikov film visoke tehnologije
Samodejni izklop in varnostna varovalka
Vhodna moč: 5V

Tehnične specifikacije:

Dimenzije: 710 * 86mm
Barva: črna
Napajanje: prek banke Power
Poraba energije: 5-8W

Vsebina paketa:
1 x Graphene grelna maska za oči
1x kabel USB (potrebna je zunanja baterija napajanja)
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene