Večbarvna LED žarnica z daljinskim upravljalnikom

Koda: 11-059
36,00 € Cena brez DDV: 30,00 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Večbarvna LED žarnica z daljinskim upravljalnikom za prodajo po ugodni ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite točno tisto, kar iščete.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Večbarvna LED žarnica - žarnica s spreminjanjem barve z brezžičnim daljinskim upravljalnikom za uporabo v katerikoli standardni vtičnici. Ali menite, da je ta bela svetloba dolgočasna in zastarela? Imate bar ali restavracijo in želite resnično narediti vaše okraske super ?

Torej, tukaj je odgovor! LED barvna luč proizvaja svetlobo za vas v barvah RGB (rdeča, zelena, modra). Uporabite ga lahko v eni statični (fiksni) barvi ali preprosto pritisnete na daljinskem upravljalniku enega od štirih spreminjajočih barvnih učinkov.

Žarnica s številnimi barvami lahko sveti belo, rdečo, zeleno, modro in dvanajst dodatnih svetlih barv . Razen ustvarjanja čudovitih barv imate prednost, da s to žarnico zmanjšate stroške energije, ker žarnica uporablja samo 3 vata energije. Multi-barvna LED žarnica z daljinskim upravljalnikom za prodajo po ugodni ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite točno tisto, kar iščete.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene