Video očala - VUZIX Wrap 280 Widescreen

Koda: 11-005
U$214.50 Cena brez DDV: U$178.75
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

VUZIX - edinstvena video očala - s katerimi boste vstopili v novi svet 3D, bodisi za gledanje filmov, igranje iger ali za druge dejavnosti. Za prodajo po ugodni ceni samo v naši spletni trgovini.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Video očala - Wrap 280 Widescreen VUZIX - si oglejte gledanje filmov ali igranje iger na 51-palčnem zaslonu, medtem ko ste na avtobusu, v parku ali čakate nekje na avtobusni postaji. No, to sanje se je pravkar uresničilo zahvaljujoč tem prenosnim video očalom.

Edinstvene video očala z zaslona 2D in 3D videa v formatu 4: 3 in 16: 9 z ločljivostjo 384x240 širokim zaslonom. Nosite jih in se pripravite doživeti, kot da bi gledali 51-palčni zaslon z razdalje 3 m. Združljivi so z večino DVD predvajalnikov, MP4 predvajalnikov, igralnih sistemov in mobilnih telefonov, ki imajo AV Out. Lahko uživate do 6 ur zabave z njimi, ki ga poganja 2 akumulatorja AA AA.

Kompatibilnost:

podpora vuzix
Video očala Wrap 280 Widescreen so zasnovani tako, da se povežejo s skoraj vsemi avdio / video napravami NTSC / PAL z AV Out, vključno z iPod-om in iPhone-om.


Preboj tehnologije

Video očala delujejo z uporabo prikaza leve in desne oči, da dosežete 50-palčno virtualno kinematografsko sliko, kjer se počutite, kot da ste dejansko v kinu. Očala so lahka in udobna za dolgotrajno nošenje in so opremljena z Advanced Micro LCOS zaslonom , ki je bil skrbno zasnovan in v celoti preizkušen.

Video očala

Video očala so povezana z ročnim predvajalnikom, ki je sposoben ravnati s številnimi mediji. Vsi filmi, fotografije ali celo vaše najljubše video igre Nintendo in Sega lahko enostavno predvajate na prenosnem predvajalniku. Video očala za prodajo po ugodni ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini.

 video očala dodatki 

Paket vsebuje:

* Video očala Wrap ™ 280
* AV kabel (RCA)
* AV kabel za iPod / iPhone
* 2 x AA alkalne baterije
* Kakovostne avdio slušalke
* Pokrov za video očala

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene