Virtualni očala - POP 360 VR Insane

Koda: 11-248
U$31.90 Cena brez DDV: U$26.58
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Virtualni očala - POP 360 VR Insane - začnite raziskovati neverjeten svet virtualne resničnosti. Dovolite, da si ogledate najljubše videoposnetke iz 360 °.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Virtualni očala - POP 360 VR Insane - začnite raziskovati neverjeten svet virtualne resničnosti. Dovolite, da gledate priljubljene videoposnetke v 360 ° ali igrate najnovejše igre v virtualni realnosti in vse to v prisotnosti največjega udobja uporabnika, ker izberete čas in kraj. Vstopite v virtualno realnost in delček časa lahko postanete del akcije kjerkoli na svetu. Oglejte si delfine, ki plujejo z morskega dna, letijo v vesolju ali se spustite v dirko Formule F1 in uživajte v čudovitih izkušnjah s popolnoma drugačne perspektive.

VR Insane POP 360 - navidezna očala

Razpoložljiva vsebina 360:
POP 360 ima svojo brezplačno aplikacijo VR Insane, ki bo vsak dan ponudila nove videoposnetke in igre. V aplikaciji je 10 različnih kategorij s široko paleto vsebin za vsakogar. Aplikacijo lahko prenesete v App Store ali v Google Play. VR aplikacija Insane POP 360

Primerno za otroke
VR Insane ponuja tudi otroško kategorijo, kjer lahko otroci začnejo raziskovati svet virtualne resničnosti v popolni varnosti, medtem ko uživajo v največji zabavi. In zares obstajajo številne stvari - igre, zabavne videoposnetke, pa tudi naravni in izobraževalni video posnetki, kjer je tudi učenje lahko tudi smešno.

POP 360 očala predstavljajo edinstvene asferične leče z možno nastavitvijo širine od srednje točke, ki so bile zasnovane tako, da zmanjšajo občutek vrtoglavice (izguba ravnotežja). Vključuje tudi integriran gumb na dotik, ki omogoča interakcijo z igrami in videoposnetki. Ponujajo 96-stopinjski kot gledanja in so združljivi s katerim koli pametnim telefonom z zaslonom 4,5 "- 6" in žiroskopom. Očala so lahko prenosljiva, ker tehtajo le 200 gramov. V paketu je na voljo težka torba za potovanje, da se prepreči škoda pri prenosu.
VR Insane POP 360 primeru

Specifikacije:

  • Vidni kot 96 ° za maksimalno doživetje gledanja
  • Objektiv širok 40 mm z možno nastavitvijo od sredinske točke, da se zmanjša občutek vrtoglavice
  • Podpira telefone z velikostjo zaslona 4,5 "-6", vključno z iPhone 6, 7, Samsung S6, S7, S8
  • Interaktivni gumb na dotik za uporabo v videoposnetkih in aplikacijah
  • Brezplačna aplikacija VR 360 Insane Video (Android in iOS)

Paket vključuje:
1x Virtualna očala VR Insane POP 360
1x ohišje
1x Posebna krpa za optiko
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene