Pametni video Baby monitor z nočnim pogledom in WiFi - Gynoii

Koda: 88-156
150.00 € Cena brez DDV: 125.00 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Smart Video Baby Monitor z nočnim pogledom in WiFi - Gynoii je otroška video varuška, ki bo zagotovila neprekinjeno spremljanje vašega otroka.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pametni videoposnetek Baby monitor z nočnim vidom in WiFi - Gynoii, je varuška za otroke, ki bo s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom prek povezave Wi-Fi zagotovila stalno spremljanje vašega otroka med vašo odsotnostjo . Lahko ste v naslednji sobi in si oglejte videoposnetek otroške sobe v realnem času HD 720P.

Baby video varuška ima infrardeči nočni pogled, ki lahko zajame sliko v popolni temi in nočni način se takoj aktivira, ko naprava oceni, da svetlobni pogoji niso več primerni za dnevni način. Prednost je tudi, da fotoaparat nima le fiksne leče, ampak prek mirnega servo motorja lahko premikate lečo, kot jo potrebujete do 355 stopinj v vodoravni smeri in 110 stopinj navpično. Video stožec lahko pritrdite na steno z uporabo stojala, ki je vključena v embalažo, ali pa na kateremkoli mestu v sobi in vedno boste imeli dober pogled na svojega otroka. Naprava ne potrebuje baterij in se napaja preko AC adapterja.

aplikacija gynoii baby monitor

Premikanje fotoaparata se upravlja preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Prenesite brezplačno aplikacijo Baby Gynoii prek Googla Play za iOS ali Android in po kratki preprosti namestitvi imate popoln nadzor nad operacijo.
Video varuška ima dvosmerno govorno komunikacijo, pa tudi z gibi in zvokom. To pomeni, da lahko komunicirate z otrokom prek monitorja ali pa lahko napravo nastavite, da vam pošlje opozorilo vsakič, ko se otrok zbudi in začne premikati ali jokati. Lahko nastavite drugačno občutljivost opozoril.

Video varuška ima tudi režo za kartico micro SD in edinstveno funkcijo neprekinjenega snemanja fotografij, rezultat pa je 20-40 sekundni video. S časovnim snemanjem lahko ustvarite video dnevnik vašega otroka v različnih obdobjih in v različnih starostnih obdobjih.

gynoii baby monitor


Napravo lahko priključite prek omrežja Wi-Fi ali omrežnega kabla na internet in si lahko svojega otroka ogledate s katerega koli kraja na svetu. Internetu lahko omogočite dostop do svoje družine, da vidite svojega otroka. Ta dostop je omejen, ker ne more premakniti kamere na daljavo ali komunicirati z otrokom, lahko gledajo samo v živo. V pogledu v živo lahko omogočite dostop do 4 naprav, razen glavnega računa. Prenos videa in zvoka preko interneta je šifriran in dostop je zaščiten z geslom.

gynoii pametni monitor

Specifikacije:

plus Časovni zamik
plus Infrardeči nočni pogled
plus Dvosmerni zvok
plus Obvestila, ko se otrok giblje ali joče (nastavljiva občutljivost)
plus Možnost dostopa do 4 naprav za gledanje v živo
plus Hitra in enostavna namestitev
plus Popolnoma varen
plus Enostaven za uporabo

Vsebina:

1x Smart Baby Monitor Gynoii GPW-1025
1x napajalnik
1x stojalo
1x Montažni material (vijaki)
1x napajalni kabel
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene