Video otroški monitor s 5 "LCD + IR LED z dvosmerno komunikacijo

Koda: 88-188
189.00 € Cena brez DDV: 157.50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Video otroški monitor (varuška) s 5 "LCD + IR LED z dvosmerno komunikacijo in nadzorom temperature skrbi za varnost vašega otroka v dnevnem in nočnem času.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Video otroški monitor (varuška) s 5-palčnim zaslonom LCD + IR z dvosmerno komunikacijo in nadzorom temperature skrbi za varnost vašega otroka v dnevnem in nočnem času. Ta otroški monitor z nočnim snemanjem zagotavlja kakovosten video in avdio prenos prek velik popoln barvni prikaz na odprtem prostoru do 100 metrov . Digitalna doba prinaša veliko zanimivih tehnologij, ki olajšajo vsakdanje življenje, eden od njih pa je ta video monitor za otroke, ki bo zagotovil stalno spremljanje vašega otroka med vašo odsotnostjo. bo praktičen in nenadomestljiv domači pomočnik za nego otrok.

otroški monitor varuška

Video varuška ponuja številne inovativne lastnosti, zaradi česar je edinstvena na svojem področju, kot dvosmerna komunikacija, ki vam bo omogočila, da slišiš klic ali nasmeh vašega otroka, v zameno pa bo vaš otrok slišal tudi vaš glas, tako da ne boste pogosto tečejo v otroški sobi. Morda je dovolj, če pritisnete gumb in govorite, da bi pomirili otroka ali pa oddaljite od enega od 5 ponujenih uspavanj . Druga koristna funkcija je nočno snemanje z dvojnim digitalnim zoomom za udobno gledanje otroka, medtem ko spi brez potrebe, da pridejo tam, pri čemer lahko motite miren spanec, tako da vklopite luč na noč.

digitalna opatrovelka

Video varuška ima vgrajen termometer za stalno spremljanje temperature v zaprtih prostorih, gledano na LCD zaslonu, da vas obvešča o dejanski temperaturi v otrokovem prostoru. Na podlagi tega boste lahko ocenili, ali je temperatura optimalna in ali se vaš otrok počuti udobno. Zelo uporabna dodatna funkcija monitorja je funkcija VOX, ki varčuje z energijo in se uporablja predvsem ponoči. Med nedejavnostjo v prostoru, kjer je kamera postavljena, se LCD-prikazovalnik preklopi v stanje pripravljenosti in ostane v tem načinu, dokler fotoaparat ne posname zvoka. Takoj, ko se baby zbudi, vas bo digitalni otroški monitor opozoril z vklopom LCD-ja in prenosa zvoka. Kamera za dojenčke lahko pritrdite na steno / strop, zahvaljujoč univerzalnemu stojalu ali pa jo lahko postavite na mizo in po potrebi nastavite nagib fotoaparata.

otroški monitor

Lastnosti:

plus Dvosmerna komunikacija
plus Prenos videa in zvoka do 300m
plus Barvni LCD zaslon 5 "
plus Nadzor glasnosti
plus Funkcija VOX (varčevanje z energijo)
plus Nadzor temperature
plus Nočni vid
plus Igranje otroških uspavanj
plus 2x digitalni zoom

Vsebina paketa:

1x digitalna video kamera
1x LCD zaslon 5 "
2x Napajalni kabel
1x Navodila za uporabo

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene