AuraBulb - pametni Bluetooth zvočnik 5W z RGB LED

Koda: 48-081
59.00 € 45.00 € Cena brez DDV: 37.50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

AuraBulb - pametni Bluetooth zvočnik 5W z RGB LED je naprava, ki ima funkcijo LED svetilk za pisalno mizo, budilko in prostoročno telefoniranje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

AuraBulb - pametni Bluetooth zvočnik 5W z RGB LED je naprava, ki ima funkcijo LED svetilk za pisalno mizo, budilko in prostoročno telefoniranje. Pri predvajanju glasbe iz mobilnega telefona ustvarja svetlobne učinke in deluje kot izenačevalnik. In vse, kar je zahvaljujoč prikazu, ki je sestavljen iz RGB LED, ki omogočajo igranje v več milijonih barv. LED svetilka ima pet vnaprej določenih svetlobnih učinkov. Razen pri normalni osvetlitvi ima funkcijo pulzirajočega, svečnega ali mavričnega učinka. Če želite uporabljati vse druge funkcije, morate namestiti aplikacijo za mobilne naprave, ki podpira iOS in Android. Skozi aplikacijo Divoom obstaja veliko različnih funkcij AuraBulb.

barvno območje aurabulbAura Divoom barvni razpon barve

Z vgrajenim mikrofonom lahko AuraBulb uporabljate kot prostoročno opremo za sprejemanje in klicanje. Naprava napove klic z zvočnimi signali in utripajočimi lučmi. S časovnikom lahko programirate budilko in AuraBulb vas bo prebudil s prijetno glasbo in svetlobo, ki jo izberete. Naprava deluje tudi kot nočna luč, tako da lahko nastavite funkcijo spanja, kjer lahko programirate skladbe in barvne načine, ki spodbujajo nastanek melatonina v telesu (snov, ki pospešuje zaspanost). Žarnica je izdelana iz silikonskega materiala in je mehka in stisljiva. Vam ni treba biti strah pred poškodbami in je neizrabljiv. Namenjen je robustnemu in trdemu podstavku z vgrajenim zvočnikom.

aurabulb povezava s telefonom

Prenosni zvočnik LED je idealna izbira za spalnice ali pisarne. S svojimi vsestranskimi funkcijami in je primeren za univerzalno uporabo. Ima velikost 120 x 120 x 147 mm in težo 350 gramov. Ima velikost 120 x 120 x 147 mm in tehta 350 gramov. Vgrajeni zvočnik ima moč 5 W. Baterija z zmogljivostjo 1200 mAh po polnem polnjenju, ki traja 2-3 ure, omogoča do 6 ur delovanja. Zvočnik AuraBulb se polni prek kabla USB, ki se lahko poveže z omrežjem z adapterjem AC / DC na prenosni računalnik ali osebni računalnik.

Lastnosti:

plus Prenosni zvočnik s številnimi funkcijami
plus Funkcija LED svetilke
plus 5 W vgrajen zvočnik
plus Funkcija za prostoročno telefoniranje
plus Funkcija alarma
plus Širok izbor milijonov barv

Specifikacije:

Dimenzije: 120 x 120 x 147 mm
Čas predvajanja: do 6 ur
Celoten polnilni čas: 2-3 ure
Kapaciteta akumulatorja: 1200mAh
Izhodna moč: 5W
Napetost akumulatorja: 3,7V
Frekvenčni odziv: 60-20000Hz
Polnjenje: preko USB kabla, 5V 1A
Razmerje med signalom in šumom: ≥75 dB
Območje brezžičnega prenosa: 10 metrov
Bluetooth 4.0
Teža: 350 g


Vsebina:

1x Divoom AuraBulb
1x avdio kabel (priključek 3,5 mm)
1x polnilni kabel USB
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene