Selfie gumb - Shutter Master Ball

Koda: 49-001
19.00 € 7.00 € Cena brez DDV: 5.83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Selfie gumb - Shutter Master Ball je daljinski upravljalnik mobilne naprave v različnih barvah, ki lahko podpirajo, da je fotografiranje lahko lažje

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Selfie gumb - Shutter Master Ball je daljinski upravljalnik mobilne naprave v različnih barvah, ki lahko podpirajo, da je fotografiranje lahko lažje, kot si lahko predstavljate. Ste utrujeni od nerednih, slabo kakovostnih slik ali povsem neuporabnih fotografij, ki se pojavijo zaradi neustreznega sprožanja fotoaparata? Imamo preprosto in elegantno rešitev za vas.

Shutter Ball


Povežite krmilnik s pritiskom na vaš mobilni telefon prek povezave Bluetooth, aktivirajte brezplačno aplikacijo Shutter Ball panorama in začnite snemati. Oblika kontrole lopute s kroglicami je popolnoma primerna za vsako vrsto oblačil, zato jo lahko imate vedno z vami. Nizka poraba energije zagotavlja, da baterija traja več let.

Kompatibilnost s funkcijo Shutter Ball

Nadzor žoge lopute je združljiv z večino mobilnih naprav. Preprosto deluje z operacijskimi sistemi, kot so Android, iOS. Primeren je tudi za uporabo v kombinaciji s tableto.

samski posnetek

Ni pomembno, ali si ustrelil sebe ali z nekom. Regulator lopute je najboljši pomočnik v vsaki situaciji. Velika lastnost je krmiljenje nekaj mobilnih telefonov s strani enega krmilnika. S to funkcijo se boste izognili nadležnim posredovanjem običajnih fotografij.

Žične žične žične blazine

Specifikacije:

  • Združljivost: Android, iOS
  • Življenjska doba baterije: do 10 mesecev baterije CR2032

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene