5 v 1 ultrazvočni napravi z visoko frekvenčno ionsko in fotonsko svetlobo ter masažnim valjem

Koda: 11-245
U$152.90 Cena brez DDV: U$127.42
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

5 v 1 ultrazvočni napravi z visoko frekvenčno ionsko in fotonsko svetlobo ter masažnim valjem za pomlajevanje kože.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

5 v 1 ultrazvočni napravi z visoko frekvenčno ionsko in fotonsko svetlobo ter masažnim valjem za pomlajevanje kože. Ta odličen kozmetični asistent bo poskrbel za vašo kožo, vaša koža bo postala zdrava in neverjetna. Zmanjšuje gube in odstranjuje akne ter krepi in razteza kožo, zato koža postane popolnoma elastična in vaš obraz bo videti mladosten in svež. In ta pripomoček, razen kozmetične nege, hkrati skrbi za zdravje kože, zmanjšuje vnetje, zmanjšuje otekline, poveča permeabilnost celic, izboljša presnovo in regenerira kožo. To stimulira živčni sistem in celično funkcijo, da doseže cilj - vaša koža bo bolj prožna in sijoča.

Masažni ultrazvočni stroj

Tip: Masaža in sprostitev
Material: ABS
Uporaba: telo
Polnjenje: DA

I-PH-S (Ionic-Photon-Sonic) uporablja najučinkovitejše od treh mednarodno sprejetih tehnologij za nego kože: ion, močna svetloba, ultrazvočno - to je zbirka funkcij v majhni prenosni napravi z lepim dizajnom. Lahko uporabite fizično energijo za pomladitev kože brez škode in z nežnim načinom lahko skupina spodbuja in spodbuja lastno preživetje kožnih celic, mikrocirkulacijo krvi v telesu, pospešuje in izboljša regeneracijo in presnovo, tako da vaša koža dobi mladosten videz.

1. 3 MHz Ultrazvočne funkcije:
Lahko spremeni zmogljivost in gibanje vsake celice z natančno masažno funkcijo, ki se imenuje "celična masaža". Lahko spodbuja in nastavi cytomembrány, poveča permeabilnost povrhnjice. Termični, fizikalni in kemični učinki lahko zvišajo temperaturo globoko v koži od 0,5 do 1 ° C in spodbujajo absorpcijo esenc v kožo, pospešujejo presnovo in izboljšajo regeneracijo tkiva. Ultrazvok lahko opeče maščobe in popravi limfe in kapilare ter zmanjša telesno maso in obliko.

2. Photon modra / rdeča / zelena LED:
(Rdeča in modra lučka sta standardna oprema naprave, druge barve pa so na voljo le na zahtevo stranke)

Bio rdeča luč: valovna dolžina 625 ± 3 nM (16 LED): rdeči svetlobni infiltrati na globino 8-10 mm so primerni za vse vrste kože; toplotni učinek lahko izboljša krvni obtok in podpira proizvodnjo kolagena, kar vodi v zmanjšanje gub in kožo naredi bolj prilagodljivo in gladko. Ta mehka valovna dolžina je primerna za nanašanje okrog oči in čela.
Bio modra svetloba: valovna dolžina 465 ± 3 nM (16 LED): modra svetloba se infiltrira do globine 0,5 mm in ima pomirjujočo funkcijo in proti kožnemu izpuščaju; Primerno za kožo, ki je občutljiva, mastna in ima kožni izpuščaj. Redna uporaba lahko prilagodi izločanje kožne masti in učinkovito znebiti aken. Poleg tega modra svetloba omogoča stiskanje in raztezanje umazane kože.
Bio zelena svetloba: valovna dolžina 525 ± 3 nM (16 LED) ima učinke nevtralizacije, ravnovesja in pomirjajočega učinka, lahko razbremeni napetost, izboljša limfo in pomaga pri odpravi edema.
Bio rumena svetloba (valovna dolžina: 592 nm) (16 LED) se infiltrira na kožo krajše od rdeče svetlobe, zato je primerna za občutljivo kožo. Lahko lajša občutljivo kožo, spodbuja limfni in živčni sistem, krepi mišice in poveča odpornost na kožo.

3. Pozitivni in negativni ioni za dviganje kože in globinsko čiščenje itd.
4. Bio-wave masaža: pomaga sproščati kožo, spodbuja krvni obtok in povečuje presnovo.

fotonske ione čistejše kože

Lastnosti:
5 v 1 sistem za obnovo kože je ultrazvok, foton-terapija, ion-terapija 5 v 1 sistem za obnovo kože ima dinamične luči 5 v 1 sistem za obnovo kože lahko zmanjša pike na obrazu , črne glave, otekanje okoli oči, akne, gubice, brazgotine

Klinična uporaba:
Uporaba: na obrazu in telesu
Izguba teže in utrjevanje kože
Globinsko hidratacijo kože pomaga absorbirati hranila v kožo
Odstranjevanje obraznih oteklin, temnih krogov, vrečke pod očmi, izboljšanja dvojnega brade, oblikovanja obraza
Zmanjšanje črnih glav, osvetlitev kože
Zmanjšanje gub

Specifikacije:
Vhodna moč adapterja: AC 100-240V
Izhodna moč adapterja: 15 V, 400 mA
Ultrazvočna frekvenca: 3 MHz ± 5%

Paket vključuje:
1x ultrazvočna naprava
1x napajalni kabel
1x napajalnik
1x zaščitna očala
1x podstavek
1x uporabniški priročnik

OPOZORILO: Ta naprava pomaga izboljšati kozmetični učinek kože in poskuša doseči najboljše rezultate za vašo kožo. Tako poskuša npr. Zmanjšati vidnost gub in pomagati, da jih gladi, vendar pa sama naprava ne odstrani obstoječih gube, lahko jo naredi le s profesionalno kozmetično terapijo ali plastično operacijo.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene