LED Prenosni ultrazvočni maser z radiofrekvenčno hujšanje

Koda: 11-239
U$159.50 Cena brez DDV: U$132.92
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

LED prenosni ultrazvočni telesni maser za hujšanje s kavitacijo, gorenjem maščobe in fotonskim RF (radiofrekvenčno) terapijo za hujšanje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED prenosni ultrazvočni telesni maser za hujšanje s kavitacijo, gorenjem maščobe in fotonskim RF (radiofrekvenčno) terapijo za hujšanje. Ta edinstvena in neverjetna naprava je prenosna in zato popolnoma uporabna za domačo uporabo, jo lahko uporabljate kjerkoli in kadar koli, jo lahko vzamete na počitnicah ali na potovanju, tako da ne boste zamudili niti en dan, da bi vaše telo ohranilo dobro fizično stanje in biti primeren. Naprava ne zgolj ujedi maščobe z ultrazvokom, ampak tudi hujša in oblikuje telo, medtem ko njeno delovanje izboljša splošno stanje kože z odstranjevanjem neželene pordelosti kože in spodbuja proizvodnjo kolagena, ki je bistvenega pomena za vzdrževanje mladih videz kože.

ultrazvočni masažni stroj

Tip: Masaža in sprostitev
Material: ABS
Uporaba: telo
Ultrazvočna frekvenca: 30W
Delovna napetost: AC 110-220V
Napajanje: vgrajena baterija

Lastnosti:
1. Tri glavne funkcije: obdelava LED svetlobe, radijska frekvenca in ultrazvok. RF in ultrazvok se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji.
2. Uporablja se za: roke, trebuh, sprednji stegen, notranji stegen, notranja roka, hrbet, pas, boki, noge in tako naprej.
3. Ni primeren za uporabo: vrat, obraz, kostnica, komolec, zapestje, stegna, kolena, gležnji, glava, noge, hrbtenica

Ultrazvočno hujšanje:
Ultrazvočno hujšanje: Ultrazvočna liposukcija je napreden način, kako izgubiti težo. Običajno se oprema na nek način izpusti v kožo, da bo tekočina znotraj in okoli celice povzročila veliko votlin. In potem se mikro "eksplozije" pojavijo v notranjosti votlin, ki jih povzroča ultrazvok, kar povzroči raztrganje maščobnih celic.

Pobijanje IPL: beljenje IPL: beljenje z intenzivno pulzno svetlobo je preprosto zdravljenje, ne povzroča poškodb kože. Neposredna izpostavljenost na površini kože se globoko prodre v kožo, selektivno vpliva na pigment kože in krvnih žil, odstranjuje madeže, zapira razširjene rdeče žile, medtem ko foton stimulira kolagen kože, tako da regeneracija prvotnega kolagena doseže učinkovito svetloba kože in povsem izboljša stanje kože.

RF izguba telesne mase : RF (radiofrekvenčna) žganje maščob je najnovejša tehnologija mednarodne kozmetične plastične kirurgije in je najnaprednejša metoda liposukcije na svetu za oblikovanje telesa in hujšanje ter redna uporaba lahko doseže resnično in trajno izgubo telesne mase ki se nadaljuje, če se trajno uporablja, pa tudi učinek hujšanja za oblikovanje popolnih krivulj telesa.

radiofrekvenčnost in ultrazvok


Specifikacije:
Prenosni ultrazvočni masažer z RF funkcijo za zmanjšanje telesne mase in hujšanje
Vhodna napetost: 100-240 V
Izhodna napetost: DC 12V 400 mA
Moč: 30 W
Čas polnjenja: 6 ur
Delovni čas: 2 uri
Teža: 308 g Netto

Paket vključuje:
1x masažo
1x Adapter
1x ročno

OPOZORILO: Ta naprava pomaga izboljšati kozmetični učinek kože in poskuša doseči najboljše rezultate za vašo kožo. Tako poskuša npr. Zmanjšati vidnost gub in pomagati, da jih gladi, vendar pa sama naprava ne odstrani obstoječih gube, lahko jo naredi le s profesionalno kozmetično terapijo ali plastično operacijo.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene