Mišični stimulator Brezžični 10 način EMS + daljinski upravljalnik

Koda: 11-268
U$97.90 U$75.90 Cena brez DDV: U$63.25
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Mišični stimulator Brezžični 10 način EMS + daljinski upravljalnik, za krepitev in učvrstitev mišic, da bi lažje oblikovali idealen trebuh, roke in noge kot kdajkoli prej.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Mišični stimulator Brezžični 10 način EMS + daljinski upravljalnik, za krepitev in učvrstitev mišic, da bi lažje oblikovali idealen trebuh, roke in noge kot kdajkoli prej. Revolucionarna naprava za oblikovanje mišic s posebej oblikovanimi blazinicami EMS ( elektrostimulacija mišične mase ) je primerna za moške in ženske ne glede na fizično stanje. Popolna naprava je za oblikovanje mišic, rehabilitacijo ali intenziviranje vašega treninga , ker uporablja elektrostimulacijo, da se mišice raztegnejo in sproščajo hitreje kot pri vsakem vadbi. Naprava ponuja veliko prednost, da vam ni treba biti v stresu ali trdem vlaku, da bi zgradili mišice, samo vklopite mišice in se sprostite. Dovolj je, če boste mišice stimulator uporabljali le 30 minut na dan 3 mesece, skupaj z zdravim življenjskim slogom in rezultati bodo kmalu prišli.

brezžični stroj za oblikovanje mišic

Mišica je prenosna in popolnoma brezžična, tako da jo lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli. Preprosto napolnite vgrajeno baterijo s priloženim kablom USB, ga pritrdite na svoje telo z mehkimi in fleksibilnimi gelnimi blazinicami . Nato izberete enega od desetih programov, ki se ponujajo, in se lahko začne izvajati. Programi vadbe so na voljo v 10 vrstah z do 20 prilagoditvami intenzivnosti, zato je dovolj, da zadovolji potrebe vsakega pripravnika. V paketu so trije pletenine , ena za šest točk za trebušne mišice, druga pa za roke ali druga področja vašega telesa, na katera se želite osredotočiti. Pripomoček za telo najde svojo uporabo med vožnjo, na delovnem mestu ali celo pri treningu, da se poveča učinkovitost, da se dosežejo želeni rezultati. Obstaja tudi daljinski upravljalnik za hitro in udobno spreminjanje intenzivnosti vaje, ne da bi kdo opazoval. Vaše mišice bodo začele krepiti, oblikovati, vaša vzdržljivost se bo povečala in izboljšala mišični ton.

mišičasti klic z izbirnim kolescem

EMS - mišična stimulacija se že več desetletij uporablja v mnogih središčih športne medicine in rehabilitacije, ki pomagajo napetim mišicam okrevati hitreje, regenerirati in ponovno pridobiti izgubljeno težo . EMS mišični stimulator temelji na tej tehnologiji in uporablja revolucionarne mehke EMS blazinice, ki prenašajo signal neposredno na mišice, kar spodbuja njihovo nadaljnje gibanje in povečuje pretok krvi. Mišice so sestavljene iz zelo finih mišičnih vlaken, ki so razdeljeni v hitro in počasno. Pri vadbi rednih vaj aktivirate počasna mišična vlakna in s stimulatorjem aktivirate hitra vlakna, kar vam daje veliko prednost pri uporabi EMS med vadbo. Hkrati podpirate obe vrsti vlaken, s čimer bodo vaše mišice rastejo hitreje in učinkoviteje.

Lastnosti:

plus EMS - Električna stimulacija mišic
plus Inteligenten čip za nizko zmogljivost in dolgotrajno udobje
plus 10 vadbenih programov z 20 možnostmi intenzivnosti
plus Brezžični daljinski upravljalnik
plus Krepitev in oblikovanje mišic

Specifikacije:

Frekvenca masaže: 5-100 Hz
Načini: 10 programov z 20 možnostmi intenzivnosti
Samodejni programi: praskanje, masaža, akupunktura, navijanje, kombinacija
Material: mehko silikonsko polnilo in samolepilni gel mat
Napajanje: polnjenje prek USB

Vsebina paketa:

3x nekdanji / oblikovalec
3x Mat
1x Brezžični nadzor
1x USB kabel za polnilnik
1x Navodila za uporabo

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene