Otroške zimske klobuke z pom pom in LED svetlobo

Koda: 11-283
29,00 € 25,00 € Cena brez DDV: 20,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Otroški zimski klobuki z pom pom in LED luči z polnjenjem USB bodo otroku zagotovili varno luč na poti domov ali v zimskem sankanju.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Otroški zimski klobuki z pom pom in LED luči z polnjenjem USB bodo otroku zagotovili varno luč na poti domov ali v zimskem sankanju. Ta otroški klobuk je narejen iz akrila in poliestra, zaradi česar je zelo prijeten dotik, medtem ko vas ne samo v gorah, ampak tudi v mestu zaradi tradicionalnega neformalnega oblikovanja. Dvostranska konstrukcija zagotavlja večji občutek toplote na čelu in ušesih tudi v najhladnejših zimskih dneh. Na sprednji strani je usnjen obliž, kjer je vgrajena LED luč, sestavljena iz 5 čisto LED diode . Ta praktična LED rešitev za postavitev na sprednji strani klobuka vodi svetlobo v smeri, kjer gledajo oči.

otroški klobuk z LED

LED luč je odstranljiv in ga je mogoče uporabiti ločeno ali pritrjeno na drugo oblačilo, zahvaljujoč oblikovanju posnetka. Svetlobo nadzira en sam gumb, nameščen spredaj. Izberete lahko od dveh načinov bele svetlobe, nato barvni način, ki je sestavljen iz 7-barvne spremembe, nato pa je mogoče potrditi trenutno barvo, ki se bo zasvetila. LED luč vključuje tudi vgrajeno baterijo, ki jo lahko brez težav napolnite preko USB priključka na vašem računalniku ali USB polnilniku. Življenjska doba baterije je odvisna od uporabe LED luči. Pri najvišji svetilnosti traja približno 2 uri. Pri najnižji svetilnosti zagotavlja do 5 ur življenja.

Ta model edinstvenega LED-klobuca bodo otroci pozimi pozabili, ko je zunaj temno ali na poti v šolo zgodaj zjutraj. Otroci bodo uživali v tem klobuku, ker to ni klasičen dolg klobuk, ampak edinstven LED kapo, ki prinaša nove možnosti zabave.

Lastnosti:

plus LED luči s 5 diode
plus 2 načini svetlosti + 7 barvnih načinov
plus Polnilna baterija preko USB
plus Praktična lokacija svetlobe
plus Topel, ogrevalni klobuk

Specifikacije:

Material: akril, poliester + usnjeni obliž
Dimenzije: 19,5 cm (W) x 20 cm (H) x 0,2 cm (h)
Teža: 70g
Polnjenje: 5V DC USB priključek

Paket vsebine:

1x Pleteni klobuk
1x LED luči

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene