Pleteni zimski klobuk z LED svetlobo

Koda: 11-281
29,00 € 25,00 € Cena brez DDV: 20,83 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Pleteni zimski klobuk z LED svetlobo in s polnjenjem USB vam bo zagotovil veliko svetlobe, da boste našli svojo pot tudi v popolni temi.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pleteni zimski klobuk z LED svetlobo in s polnjenjem USB vam bo zagotovil veliko svetlobe, da boste našli svojo pot tudi v popolni temi. Ta uniseks klobuk je narejen iz akrilnega in poliestra, zaradi česar je zelo prijeten dotik, medtem ko vas ne samo v gorah, ampak tudi v mestu zaradi tradicionalnega neformalnega oblikovanja. Zgibanje dvojnega pletenja na dnu kapice zagotavlja večji občutek toplote na čelu in ušesih tudi v najhladnejših zimskih dneh. Na sprednji strani je usnjen obliž, kjer je vgrajena LED luč, sestavljena iz 5 čisto LED diode . Ta praktična LED rešitev za postavitev na sprednji strani klobuka vodi svetlobo v smeri, kjer gledajo oči.

pokrovček s svetlobo LED

LED luč je odstranljiv in ga je mogoče uporabiti ločeno ali pritrjeno na drugo oblačilo, zahvaljujoč oblikovanju posnetka. Svetlobo nadzira en sam gumb, nameščen spredaj. Izbirate lahko med 3 načini bele svetlobe in načinom SOS z rdečo diodo . LED luč vključuje tudi vgrajeno baterijo, ki jo lahko brez težav napolnite preko USB priključka na vašem računalniku ali USB polnilniku. Življenjska doba baterije je odvisna od uporabe LED luči. Pri najvišji svetilnosti traja približno 2 uri. Pri najnižji svetilnosti zagotavlja do 5 ur življenja.

Ta model edinstvene LED luči bo cenil predvsem tekmovalce, kolesarje, turiste in otroke na poti v šolo zgodaj zjutraj. Lahko se uporablja tudi na območjih, kot so lov, ribolov, kampiranje in druge aktivnosti na prostem. Lahko je tudi zelo uporabno orodje v avtomobilu v izrednih razmerah, kot je npr. Okvara pnevmatike ali blato, ki je zamašeno, ko potrebujete obe brez roke. S tem klobukom boste imeli dovolj svetlobe v smeri točno tam, kjer boste potrebovali brez pomoči druge osebe.

Lastnosti:

plus LED luči s 5 diode
plus 3 načini svetlosti + način SOS
plus Polnilna baterija preko USB
plus Praktična lokacija svetlobe
plus Topel, ogrevalni klobuk

Specifikacije:

Material: akril, poliester + usnjeni obliž
Dimenzije: 21,5 cm (W) x 20,5 cm (H) x 0,2 cm (h)
Teža: 70g
Polnjenje: 5V DC USB priključek

Paket vsebine:

1x Pleteni klobuk
1x LED luči

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene