Primer dodatkov za športne kamere - OSA PACK Lite

Koda: 16-113
U$75.90 U$53.90 Cena brez DDV: U$44.92
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

OSA PACK Lite - poln dodatkov za športno kamero vsebuje najbolj uporabljene komplete za svoje akcijske kamere.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

OSA PACK LITE je osnovna torbica z dodatki, ki vključuje vse, kar potrebujete za vašo športno kamero. Pribor je primeren za širok spekter športnih kamer. OSA - univerzalna združljiva dodatna oprema za športne kamere blagovnih znamk, kot so GoPro, Xiaomi SJCAM, Muvi, Lamax AEE Magicam, Niceboy in mnogi drugi.

Posamezni dodatni deli so razporejeni v robustnem torbici, ki ščiti pripomočke pred poškodbami. Idealen je kot dodatna oprema Gopro, dodatki SJcam, dodatki Xiaomi , Lamax, Magicam, Niceboy, Muvi in drugi.

Torbica za fotoaparat in dodatno opremo

Torbica za blagovno znamko OSA se uporablja za varen prenos in shranjevanje vaših športnih kamer in dodatkov. Zahvaljujoč pametni namestitvi posameznih predelkov v škatli lahko hitro in enostavno najdete dodatno opremo za kamere, ki jih potrebujete.

športni dodatki za fotoaparate

Promocijski video - z različnimi dodatki v paketu

1. Floaty Bobber - plavajoči nosilec v roki

Plavajoči nosilec v vašo roko je primeren za montažo športne kamere v razmerah, ko posnamete svoje slike z vodo ali v vodi. Fotoaparat je nameščen na vrhu nosilca z uporabo vpenjalnega vijaka. Nosilec je tudi plavajoči, zato, če fotoaparat pade v vodo, bo plavajoče na površini. Držalo lahko pritrdite na roko z očescem.

Plavajoči nosilec v roki

2. Glava za glavo - za namestitev kamere na glavo

Primerna je za namestitev športne kamere na glavo, če morate imeti proste roke in ustreliti resnično tisto, kar vidite. Pas je narejen iz elastičnega materiala in ima posnetek, s katerim lahko nastavite trakove za merjenje. Fotoaparat je pritrjen na sprednji strani adapterja s pomočjo vpenjalnega vijaka.

Žaromet za pritrditev kamere na glavo

3. Prsni koš - nosilec kamere na prsih

S tem sistemom pasov lahko športno kamero pritrdite na prsni koš. Trakovi so narejeni iz elastičnega materiala in z uporabo več sponk, ki jih lahko nastavite za merjenje. Mount je zelo hitro nameščen na prsnem košu s pomočjo sponke. Nosilec ima tirnice, kjer je mogoče pritrditi potreben adapter in nato športno kamero.

Nosilec na prsih

4. Sesalni pokal

Imetnik ima sesalni pokrov, ki ga je mogoče pritrditi na različne gladke površine , kot na vetrobranskem steklu, na vratih avtomobila ali na različnih drugih površinah. Nosilec ima dva gibljiva spoja, ki jih je mogoče prilagoditi zahtevanemu položaju vodoravno in navpično. Na zgornji del podaljška lahko priključite športno kamero.

Sesalni pokrovček


Vsebina paketa dodatne opreme O31:

1x torbica - torbica
1x Plavajoči Bobber - plavajoči nosilec v roki
1x trak za glavo - trak za glavo za namestitev kamere na glavo
1x Prsni koš - Kamera za montažo na prsni koš
1x sesalni pokrov - sesalni pokrov

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene