Elegantna LED osvetlitev za kolesa (24 "/ 26") - Fantasma OWL

Koda: 11-187
185,00 € 140,00 € Cena brez DDV: 116,67 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Elegantna LED osvetlitev za kolesa (24 "/ 26") - Fantasma OWL BK-2482 Je revolucionarni in patentiran sistem polne barvne LED osvetlitve vašega kolesa, ki je zasnovan tako, da ustreza standardnim kolesom 24 "in 26".

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Elegantna LED osvetlitev za kolesa (24 "/ 26") - Fantasma OWL BK-2482 Je revolucionarni in patentiran sistem polne barvne LED osvetlitve vašega kolesa, ki je zasnovan tako, da ustreza standardnim kolesom 24 "in 26". Vsak paket Fantasma OWL BK-2482 vključuje dve OWL LED napravo, namenjeno namestitvi na eno kolo kolesa. Vgrajena sinhronizacija sistema bo samodejno sinhronizirala obe enoti, kar zagotavlja, da LED slike ostanejo pokončne in jasne.

Fantasma OWL osvetlanie kolo

Izbirate lahko med različnimi vzorci in barvami, ki jih je mogoče brez težav nastaviti s priloženo programsko opremo prek vašega računalnika. Za to edinstveno dopolnilo svojega kolesa lahko posnamete do 100 različnih vzorcev , zaradi katerih ste spregledali in zagotovo boste dobili pozornost.

Fantasma OWL programljivo osvetlitev kolesa


Dolga življenjska doba baterije: Vsako OWL LED napravo napajajo štiri AAA alkalne baterije, s katerimi ima vzdržljivost do 12 ur. Naprava se bo samodejno izklopila čez dan, da bi prihranila energijo. Enostavna namestitev: Vsi OWL kolesarski senzorji so zasnovani za montažo v različnih velikostih / tipih jeklenih krakov z nastavljivim montažnim mehanizmom v nekaj minutah. Vodoodpornost: vse naprave OWL LED so vodotesne in lahko delujejo v različnih vremenskih pogojih.

LED kolesarska luč

Vsebina paketa:

1. 2x svetilna naprava za razsvetljavo (mora biti nameščena na eno kolo kolesa)
2. Montažni komplet
3. CD-jev oblikovalec slike
4. Nastavljivo držalo (magnet)
5. Mini USB kabel
6. Ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene