Pametna smučarska in snowboard čelada - Livall RS1

Koda: 64-008
219,00 € Cena brez DDV: 182,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Pametna smučarska in snowboard čelada - Livall RS1, s katero ostaneš povezan na pobočju s pametnim telefonom in ste hkrati zaščiteni.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pametna smučarska in snowboard čelada - Livall RS1, s katero ostaneš povezan na pobočju s pametnim telefonom in ste hkrati zaščiteni. To je revolucionarna čelada z vmesnikom Bluetooth, ki ponuja veliko paleto pametnih funkcij . Izpolnjuje vse varnostne elemente , hkrati pa zagotavlja hitro povezavo z vašim mobilnim telefonom za dvosmerno komunikacijo - sprejemanje klicev in poslušanje priljubljene glasbe med zimskimi aktivnostmi na pobočju.

Livall ima edinstveno pametno čelado, ki združuje varnost, tehnologijo in dizajn v zelo visoki kakovosti, zaradi česar so vaše zimske aktivnosti nepozabno doživetje. Na čeladi je do 15 zračnih odprtin, ki zagotavljajo odlično prezračevanje v toplejših dneh . Odlična in funkcionalna zasnova Livall RS1 je revolucionarna čelada za vsakodnevne zimske športe.

pametna čelada livall RS1Čelada Livall RS1

Kakovost čelade dokazuje tudi mednarodna nagrada, ki jo je podjetje LIVALL prejelo za čelado RS1 leta 2018

najprestižnejša nagrada na področju potrošniške elektronike, in sicer nagrade CES Innovation Awards

nagrada livall rs1

Čelada Livall RS ima vgrajen Bluetooth komplet s stereo zvočniki in mikrofon z zmanjšanjem šuma. Prek Bluetootha se lahko povežete z mobilnim telefonom s prosto dostopno aplikacijo "LIVALL Skiing " (iOS in Android) , ki zagotavlja vse potrebne informacije iz dejavnosti. Po združitvi pametnega telefona s čelado se odprejo nove funkcije, kot so prejemanje klicev, poslušanje priljubljene glasbe ali navodila za navigacijo s telefona. Brezplačna komunikacija Walkie-talkie je na voljo tudi med čeladami Livall , ki temelji na walkie-talkieju. Čelada Livall prav tako izboljšuje varnost z integriranim senzorjem za udarce , ki v primeru padca pošlje SOS signal na privzeto številko kontaktne osebe z vašo trenutno lokacijo, če ostanete nezavestni. Delovanje čelade je zagotovljeno z akumulatorjem velikosti 1000 mAh, ki lahko traja do 16 ur z enim polnjenjem.

livallska smučarska aplikacija

Vse komponente so dovolj izolirane pred snegom in znojem. Za udobno upravljanje funkcij so na obeh straneh čelade na dotik tipke, ki jih z lahkoto nadzorujejo smučarske rokavice. Če pripadate aktivnim zimskim športnikom in uživate v sodobni tehnologiji, boste zagotovo cenili to pametno čelado. Ne samo, da je lažje komunicirati med vožnjo na smučeh ali snowboardih, ne da bi se ustavili, ampak tudi povečali vašo varnost. V naši spletni trgovini boste našli tudi druge modele znamke Livall.

livall RS1 oddajnik

Oddajnik (Walkie-talkie)
Funkcija "push and talk" temelji na načelu walkie-talkie. Komunicirate lahko s prijatelji, ki uporabljajo čelade Livall (potreben je program LIVALL Skiing)

Bluetooth klic
Med smučanjem ne zamudite pomembnega telefonskega klica. Čelada Livall RS1 je opremljena z upravljanjem na dotik, ki je enostavna za uporabo in se lahko uporablja tudi pri -20 ° C (zahteva priključitev na LIVALL Skiing aplikacijo)

livall RS1 bluetooth set
Livall RS1 stereo zvočniki

Stereo zvočniki
Edinstvena čelada Livall RS1 ima odstranljive blazinice za uho z vgrajenimi stereo zvočniki in mikrofon, ki je odporen proti vetru. Zato je visoka kakovost akustike zagotovljena tudi med vožnjo navzdol.

Oblikovanje
Napredna zasnova RS1 vključuje drsne odprtine za prezračevanje, ki zagotavljajo ustrezno prezračevanje v vročih dneh ali izolacijo od zunanjih elementov. Sprednje prezračevalne šobe odpravljajo zamrznitev smučarskih očal, zato boste imeli odlično vidljivost.

Livall RS1 prezračevanje

Lastnosti:

plus Kakovostna obdelava čelade
plus Visoko kakovostne varnostne funkcije
plus Bluetooth prostoročno / zvočnik
plus Opozorilo SOS v primeru padca
plus Življenjska doba baterije v čeladi do 16 ur

Specifikacija čelade Livall:

Model: RS1
Obod glave: 57 - 61 cm
Bluetooth: BT 4.2 + BLE 4.2 Razpon do 10 metrov
Zvočniki: stereo 2x 0,5W
Mikrofon: -32 dB
Baterija: 1000 mAh
Napajanje: DC-5V / 1A
Polnilna vrata: Magnetni USB kabel
Čas polnjenja: 2 uri
Delovni čas: pribl. 16 ur
Pripravljenost: 48 ur
Delovna temperatura: -20 ° C do 40 ° C
Teža: 750 g

Paket vsebine:

1x Smart Livall čelada
1x USB kabel
1x uporabniški priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (2)

100%
100%
Lukas Sørsdal

Pametna smučarska in deskarska čelada - Livall RS1

Izgleda res kul, res si ga želim. Imam prijatelja, ki ga ima, tako da če jih kupim, se lahko pogovoriva skupaj v čeladi.
nič

Zelo dobro

Prevedeno iz: no
100%
Ludo B.

Pametna smučarska in snowboard čelada - Livall RS1

Sama čelada je zelo lepa in kvalitetno narejena (izgleda res stilsko). Na smučišču sem izkoristil predvsem možnost poslušanja glasbe in telefoniranja preko čelade. Prav tako se počutim bolj varno, če padem, čelada pošlje SOS signal določeni osebi.
Prevedeno iz: sk