Inteligentna varnostna kamera ATOM z zaznavanjem obrazov + samodejno sledenje in kotom gledanja 360 ° - nagrade CES Innovation

Koda: 52-005
329,00 € 249,00 € Cena brez DDV: 207,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Inteligentna varnostna kamera ATOM z zaznavanjem obraza + samodejno sledenje ljudi in vidni kot 360 ° - nagrade CES Innovation

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Inteligentna varnostna kamera ATOM z zaznavanjem obrazov + samodejno sledenje in kotom gledanja 360 ° - nagrade CES Innovation. Ima vgrajen dvosmerni avdio in video pretok v kakovosti Full HD, ki omogoča uporabo kot domače varnostne kamere, otroški monitor ali interaktivni PET-skener za vašega ljubljenčka. Zaznavanje obrazov omogoča, da fotoaparat prepozna človeški obraz. Ko zaznate gibanje, kamera začne alarm in pošlje obvestilo s fotografijo. Kasneje kamera poskuša zaznati obraz in ko jo upravlja, bo poslala podobo obraza človeka.

Naprava zazna samo človeški obraz. Ne odziva na živali ali druge nežive predmete. Detekcija gibanja je podprta tudi s funkcijo sledenja osebe ali osebam v vidnem kotu fotoaparata. Servomotor omogoča fotoaparatu vrtenje in sledenje gibanju zaznane osebe. Nato lahko začnete prenos v živo in komunicirate z osebo prek dvosmernega zvoka, da ugotovite, kaj se je zgodilo. Fotoaparat ima zaznavanje gibanja in nadzor nad zaznanim objektom v dolžini 12 m.

To je res TOP pametni fotoaparat, ki je na trgu digitalnih fotoaparatov pridobil posebne nagrade CES Innovation.

Domača IP kamera z zaznavanjem gibanja in obrazom

Kamera ima IR nočni vid z razdaljo 5 m, senzorjem gibanja PIR in dvema zvočnima senzorjema. S pretokom v živo lahko uporabite celo 4-kratno digitalno povečavo. Je samonapetostni varnostni sistem, ki je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih. Kamera je primerna predvsem za gospodinjstva, za spremljanje hiše, stanovanja, otrok in hišnih ljubljenčkov, lahko pa se uporablja tudi v pisarni ali drugem kraju, kjer želite pregledati, kaj se dogaja. Namestitev je zelo preprosta. Po prenosu aplikacije Amaryllo s podporo operacijskega sistema Android in iOS iz Googla Play vas bo vodil skozi namestitev IP kamere.

Aplikacija vsebuje različne nastavitve senzorja, ki omogočajo nastavitev IP kamere glede na vaše potrebe. S programom je naprava seznanjena z usmerjevalnikom WiFi in varnostni sistem je aktiviran. Kamera zapomni do 4 različna omrežja WiFi , zato ni problem prenosa in sprememba kraja uporabe. Obstaja možnost priključitve drugih kamer iz Amaryllo v aplikacijo. Zagotovili boste več sob in preklopite med kamerami.

varnostna kamera z zaznavanjem obraza in kotom gledanja 360

Celotna komunikacija je zagotovljena prek neskončnega 256-bitnega šifriranja. Zato je kakovost, varnost in hitrost prenosa video in avdio na najvišji ravni. Z aplikacijo si lahko ogledate prenos v živo v fotoaparatu v ločljivosti HD 1920x1080. Pri izkrivljanju avdio senzorja ali zaznavala gibanja kamera sproži vpadni alarm, zasveti svetlo LED osvetlitev in prek aplikacij na mobilni telefon boste prejeli obvestilo o sporočilu in sliki . V živo lahko začnete prenos, da vidite, kaj se dogaja. Po nastavitvi lahko videoposnetke ali fotografije shranite v vgrajeno pomnilniško kartico 32 GB. Dvosmerni zvok vam omogoča daljinsko komunikacijo. Kamera ima vgrajen motor, ki omogoča premikanje do 360 °, kar vam omogoča nadzorovanje celotne sobe, kamor je kamera nameščena. Izbirna funkcija, ki izboljša kakovost slike, je kompenzacija osvetlitve ozadja.

FHD montaža doma s fotoaparatom IP

Varnostna kamera na domu IP se neprekinjeno napaja preko mikro USB in AC / DC adapterja. Poraba energije je minimalna samo 2A ​​/ 5V, zato jo po potrebi lahko napolnite preko POWERBANK-a na mestih, kjer nimate dostopa do elektroenergetskega omrežja. Podjetje Amaryllo ponuja možnost nastavljivega zunanjega shranjevanja na svojih strežnikih . Ponuja brezplačno 3-dnevno shranjevanje video posnetkov alarma. Vsak alarm se zabeleži v dolžini 10 sekund in shranjen na zunanji pomnilnik. To je dovolj, da ugotovite, kaj se je zgodilo, in da imate video dokaze.

Amaryllo ponuja tudi možnost aktiviranja 30-dnevne ali 365-dnevne storitve, ki na svojih strežnikih ponuja zunanji pomnilnik za svoje videoposnetke in fotografije. V kompletu so dodatne funkcije. Paket je mogoče preskusiti v 30-dnevni preskusni različici. Aktiviranje storitve je na voljo v štirih preprostih korakih z uporabo priloženih navodil in QR kode. Ta storitev, ki jo ponuja Amaryllo, se zaračuna. Google ponuja brezplačen prostor za shranjevanje 15 GB in ga lahko povežete prek aplikacije in vašega Google Računa.

Bermudske lastnosti

Lastnosti:

plus Brezžična IP varnostna kamera z IR Night Vision
plus Zaznavanje in sledenje zaznanih oseb
plus PIR senzor in 2x avdio z dvosmernim zvočnim prenosom
plus Uporaba kartic microSD do 32 GB
plus Detekcija gibanja in sledenje zaznanih predmetov znotraj 12 m
plus Pošlje obvestila o motnji v mobilnem telefonu

Specifikacije:

Senzor slike 1 / 2,7 "CMOS
Ločljivost: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Digitalni zoom: 4x
Kotni kot z vrtenjem fotoaparata: 360 °
Video stiskanje: H.264, MJPEG
Pomnilnik: kartice microSD do 32 GB
Video varnost: 256-bitno šifriranje
Omrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Vgrajeni mikrofon: Da
Zaznavanje obrazov: da (sledenje zaznanim osebam + baza obrazov)
Senzor gibanja: senzor gibanja PIR
Zvočni senzor: 2x zvočni senzor
Avdio: vgrajen dvosmerni mikrofon
Pošiljanje obvestil o napravi, sporočilu in slikah: Da
IR nočni vid: 8x IR LED
Napajanje: 2A / 5V napajanje s priključkom USB
Sekundarni napajalnik: priključek preko POWERBANK
Operacijski sistem: iOS 7 in novejši, Android 4.1 in novejši
WiFi: Wi-Fi 802,11 b / g / n
Dimenzije: 90x90x100 mm
Delovna temperatura: 0-35 ° C
Teža: 250 gramov


Vsebina:

1x varnostna kamera doma IP
1x mikro USB kabel
1x AC / DC adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene