WiFi IP varnostna notranja kamera - iSensor z ločljivostjo HD, rotacijski, vidni kot 240 °

Koda: 52-001
149,00 € 129,00 € Cena brez DDV: 107,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Notranji fotoaparat z varnostno zaščito WiFi IP - iSensor z ločljivostjo HD, rotacijskim in kotnim pogledom 240 °. Je samonapetostni varnostni sistem.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Notranji fotoaparat z varnostno zaščito WiFi IP - iSensor z ločljivostjo HD, rotacijskim in kotnim pogledom 240 °. Je samonapetostni varnostni sistem, ki je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih. Kamera je primerna predvsem za gospodinjstva, za spremljanje hiše, stanovanja, otrok in hišnih ljubljenčkov, lahko pa jo uporabljate tudi v pisarni, skladišču ali drugem kraju, kjer želite pregledati, kaj se dogaja.

Namestitev je zelo preprosta. Po prenosu aplikacije Amaryllo s podporo operacijskega sistema Android in iOS iz Googla Play vas bo vodil skozi namestitev IP kamere. Aplikacija vsebuje različne nastavitve senzorja, ki omogočajo nastavitev IP kamere glede na vaše potrebe. S programom je naprava seznanjena z usmerjevalnikom WiFi in varnostni sistem je aktiviran. Kamera zapomni do 4 različna omrežja WiFi , zato ni problem prenosa in sprememba kraja uporabe.

Domov Povezava brezžičnega IP-kamere

Celotna komunikacija je zagotovljena prek neskončnega 256-bitnega šifriranja. Zato je kakovost, varnost in hitrost prenosa video in avdio na najvišji ravni. Z aplikacijo si lahko ogledate v živo prenos fotoaparata v ločljivosti HD 1280x720. Pri izkrivljanju avdio senzorja ali zaznavala gibanja kamera sproži vpadni alarm, zasveti svetlo LED osvetlitev in prek aplikacij na mobilni telefon boste prejeli obvestilo o sporočilu in sliki . V živo lahko začnete prenos, da vidite, kaj se dogaja. Po nastavitvi lahko videoposnetke ali fotografije shranite v vgrajeni 4 GB pomnilnika.

Dvosmerni zvok vam omogoča daljinsko komunikacijo. Kamera ima vgrajen motor, ki omogoča premik do 170 °. Objektiv ima pogled na razdaljo 70 °. Skupaj lahko pokriva vidni kot do 240 °, kar vam omogoča spremljanje celotne sobe, kjer je kamera nameščena. Fotoaparat ne nudi aktivnega nočnega vida z IR LED, vendar ima vgrajeno svetlobo, ki služi kot nočna luč, če želite videti sliko kamere v živo. Izbirna funkcija, ki izboljša kakovost slike, je kompenzacija osvetlitve ozadja.

doma IP kamere pokritost Amarylli

Varnostna kamera na domu IP se neprekinjeno napaja preko mikro USB in AC / DC adapterja. Poraba energije je minimalna le 1A / 5V, zato jo po potrebi lahko napolnite preko POWERBANK-a na mestih, kjer nimate dostopa do elektroenergetskega omrežja. Podjetje Amaryllo ponuja možnost nastavljivega zunanjega shranjevanja na svojih strežnikih . Ponuja brezplačno 3-dnevno shranjevanje video posnetkov alarma. Vsak alarm se zabeleži v dolžini 10 sekund in shranjen na zunanji pomnilnik. To je dovolj, da ugotovite, kaj se je zgodilo, in da imate video dokaze. Amaryllo ponuja tudi možnost aktiviranja 30-dnevne ali 365-dnevne storitve, ki na svojih strežnikih ponuja zunanji pomnilnik za svoje videoposnetke in fotografije. V kompletu so dodatne funkcije. Paket je mogoče preskusiti v 30-dnevni preskusni različici. Aktiviranje storitve je na voljo v štirih preprostih korakih z uporabo priloženih navodil in QR kode. Ta storitev, ki jo ponuja Amaryllo, se zaračuna. Google ponuja brezplačen prostor za shranjevanje 15 GB in ga lahko povežete prek aplikacije in vašega Google Računa.

Bermudske lastnosti

Lastnosti:

plus Brezžična varnostna kamera IP
plus Vidni kot do 240 °
plus Motion in avdio senzor z dvosmernim zvočnim prenosom
plus Vgrajen 4 GB pomnilnika
plus Podpora za operacijski sistem Android in iOS
plus Pošlje obvestila o motnji v mobilnem telefonu

Specifikacije:

Senzor slike: 1/4 "CMOS
Ločljivost: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Digitalni zoom: 4x
Angle of View: 70 °
Kot z vrtenjem kamere 170 °
Video stiskanje: H.264, MJPEG
Pomnilnik: vgrajen 4 GB
Video varnost: 256-bitno šifriranje
Omrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Vgrajeni mikrofon: Da
Senzor gibanja: Da
Zvočni senzor: da
Avdio: vgrajen dvosmerni mikrofon
Pošiljanje obvestil o napravi, sporočilu in slikah: Da
Nočni pregled je na voljo pri osvetlitvi LED, ko se začne alarm
Napajanje: napajalnik 1A / 5V s priključkom USB
Sekundarni napajalnik: priključek preko POWERBANK
Operacijski sistem: iOS 7 in višji Android 4.1 in novejši
WiFi: Wi-Fi 802,11 b / g / n
Dimenzije: višina 12 cm, premer 3,6 cm
Delovna temperatura: 0-35 ° C
Teža: 72 g

Vsebina:

1x varnostna kamera doma IP
1x mikro USB kabel
1x AC / DC adapter
1x Montažni material (vijaki)
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene