Budilka s kamero + zaznavanje gibanja

Koda: 10-008
65,00 € Cena brez DDV: 54,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Budilka s kamero + zaznavanje gibanja za prodajo po ugodni ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kaj iščete.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Budilka s kamero + zaznavanje gibanja za prodajo po ugodni ceni, ki jo lahko kupite na spletu v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo in poiščite, kaj iščete.

Torej lahko snemate, ko pritisnete gumb za snemanje ali nastavite samodejno snemanje, ko je pred kamero zaznano gibanje . Idealna rešitev za snemanje notranjosti, zunanjosti ali samo, ko morate preveriti izkrivljanje prostora ali krajo vaših stvari.

Budilka s kamero

Ta izdelek ima visoko ločljivost (640 x 480) . Naprava podpira do 32 GB mikro SD kartico . Ta večfunkcijska naprava ima več funkcij, kot so : video, avdio posnetek, indukcijski video, izdelava slik, spletna kamera, električna budilka s shranjevanjem datotek, z visoko zmogljivostjo baterije. C amera z zaznavanjem gibanja

Recharge se opravi s povezavo z USB-priključkom računalnika ali s povezavo na kateri koli polnilnik USB (stenski ali avto polnilnik). Mini fotoaparat v IR LED alarmu beleži v načinu 30 sličic na sekundo v formatu AVI z ločljivostjo 1280 * 720 slikovnih pik. Fotoaparat lahko povežete z vključenim USB-jem na računalnik in kabelom, ki se uporablja kot zunanji disk, kar vam omogoča predvajanje zapisov na računalniku.

S to napravo lahko neprekinjeno snemate do 12 ur v ideo in 25 ur zvočnih posnetkov . Videoposnetke lahko snemate z ločljivostjo do 2,0 milijona slikovnih pik. Naprava je idealna za preprečevanje kraje in pridobivanje dokazov.

Specifikacije:

Pikseli: 2 milijona slikovnih pik
Ločljivost: VGA 640 * 480
Zaznavanje gibanja
Video format: AVI
Okvirji na sekundo: 30 sličic na sekundo
Kot: 72 °
Format fotografij: JPEG 1600 * 1200
Čas snemanja videoposnetka: 12 ur
Poraba energije: 130mA / 3.7V
Temperatura skladiščenja: -20-80 °
Delovna temperatura: -10-60 ° C
Vlažnost delovanja: 15-85% RH
Tip pomnilniške kartice: Micro SD kartica do 32 GB
USB povezava
Čas polnjenja: približno 4 ure

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene