LED nočna svetilka z WiFi kamero Full HD in budilko + 16 GB pomnilnika

Koda: 10-184
149,00 € Cena brez DDV: 124,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

LED nočna svetilka v obliki lune z WiFi Full HD kamero in budilko + 16 GB pomnilnika + digitalna ura, USB polnilna.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED nočna svetilka v obliki lune z WiFi Full HD kamero in budilko + 16 GB pomnilnika + digitalna ura, USB polnilna. Večnamenska svetilka - ni samo razsvetljava, temveč tudi visokokakovostna HD WiFi kamera, intimna budilka, ima način dremeža, spanja in prebujanja, večstopenjsko inteligentno zatemnitev, krmiljenje na dotik in polnjenje USB. Nočna svetilka LED luna z budilko , z digitalno uro ima 14 LED s prilagoditvijo svetlosti, primerna za spalnico, otroško sobo, pisarno ali za potovanje. Video kamera je nameščena na sredini vrha svetilke in je sploh ne boste opazili. Spy skrita kamera, ki jo lahko po ugodni ceni kupite na spletu neposredno v naši trgovini.

Napajate ga lahko neposredno z vgrajeno polnilno litijevo baterijo 1500mAh z do 48 ur življenjske dobe baterije (1,5 ure neprekinjenega časa snemanja) ali trajno prek USB napajanja. Velika prednost tega izdelka je, da je večnamenski, poleg funkcij nočne svetilke in budilke pa ima tudi WiFi HD kamero z daljinskim ogledom Wi-Fi, tako da lahko v mobilni aplikaciji gledate video posnetke in fotografije v živo .

Skrita kamera WiFi 1080p HD

Vgrajena kamera podpira ogled oddaljenega Wi-Fi-ja, tako da lahko v mobilni aplikaciji gledate video posnetke in fotografije v živo .

Prenesite brezplačno aplikacijo »HDeCAM« prek Google Play Store (za Android) ali Apple Store (za iOS) in napravo povežite z domačim WiFi, nato pa si v realnem času ogledajte videoposnetke FULL HD do 1080p. Torej lahko tudi v vaši odsotnosti vidite, kaj se dogaja v vašem domu, pisarni ali trgovini. Podpira tudi mini skrito fotografiranje fotoaparata, samo delajte s pametnim telefonom, ko ste doma ali na prostem, fotografije pa lahko preprosto fotografirate in jih nato shranite ali si ogledate s pomočjo aplikacije, ki jo lahko naložite, kot je opisano v paketu izdelka.

kamera namizne svetilke

Luč nočne svetilke Luna lahko oddaja svetlobo različnih svetlosti, da prilagodite svoj ritem in razpoloženje, kar vam pomaga, da zaspite in udobno zaspite. Žarnica je izdelana iz nestrupenih , varčnih z energijo, okolju prijaznih materialov , brez vonja in je primerna za postavitev kamorkoli, predvsem pa na nočno omarico. Modulirajo vašo biološko uro, ki pomagajo spodbuditi počitek in izboljšati vaše zdravje.

LED nočna svetilka luna z budilko in digitalno uro

Edinstvena patentirana zasnova - simulirano oblikovanje lune za funkcijo prikaza časa. Dolge črte vzdolž oboda nočne svetilke predstavljajo urne roke, kratke pike pa minutne roke, zaslon pa služi za enostavno branje digitalnega prikaza časa.

wifi kamera v nočni svetilki z budilko

Neverjetna kombinacija LED nočne svetilke in ure - vizualno prijetna budilka z več elegantnimi funkcijami. Postopno bleščanje svetlobe in zvokov omogoča lažje prebujanje, še posebej za otroke in odrasle, pa tudi za tiste, ki zelo lahko spijo.

Prefinjen način zaspavanja - inteligentna ura se začne zatemniti v 60 minutah od zadnjega dotika. Nastavljiva jakost svetlobe - z dolgim pritiskom in držanjem spodnjega gumba lahko prilagodite želeno svetlobo, bodisi za branje bodisi pred spanjem.

LED svetilka je tudi odličen vir svetlobe - otroški sobi in je idealna kot nočna svetilka na postelji. Luč je SOFT & PRETTY, zelo mehka in prijetna, oblika pa lepo izgleda v obliki lune. Dobra rešitev za problematično zbujanje otrok zgodaj zjutraj.

Dolga življenjska doba baterije - vgrajena polnilna litijeva baterija 1500mAh omogoča do 48 ur življenjske dobe baterije, ko je popolnoma napolnjena. 14 LED diod lahko deluje dlje časa, res vam ni treba zelo pogosto polniti svetilke.

Vrhunski ROHS certificiran material površinske svetilke , okolju prijazen, prijeten na dotik in odporen na praske. Nočna ura ima funkcijo prikaza časa, funkcijo alarma, nastavljivo osvetlitev, funkcijo spanja, funkcijo dremeža, funkcijo varčevanja z energijo itd.

Lastnosti:

PLUS WiFi skrita kakovostna HD kamera 1080p
PLUS Nočna svetilka z budilko
PLUS Digitalni in urni prikaz časa (v obliki LED)
PLUS Prebudite se, zaspite in zaspite
PLUS Prijetne melodije budilke z zvoki narave
PLUS Mehka lunova luna ustvarja občutek harmonije in sreče.

Značilnosti in specifikacije skritih kamer:

Ločljivost videoposnetka 640 * 480/1280 * 720/1920 * 1080
Format video posnetka in hitrost slike: 25 fps, stiskanje H.264 (.AVI)
Ločljivost fotografije 1920 * 1080 (format jpg)
Vgrajen pomnilnik: 16 GB
Podpora za časovno sinhronizacijo
Trajanje neprekinjenega snemanja 1,5 ure
Oddaljeni video preko HDeCAM aplikacije, fotografije, zaznavanja video mobilnih naprav
Podpora za Android, iOS in Windows OS

Lastnosti in specifikacije nočne svetilke:

Nočna svetilka + budilka + ura
14 LED s prilagoditvijo svetlosti
Vgrajena litijeva baterija za ponovno polnjenje 1500mAh
Čas polnjenja: 3,5 ure
Material: ABS + PC
Vhod: DC / 5V-1A
Napetost: DC 5V
Vrata za polnjenje: Micro USB
Teža: 170 g
Dimenzije: 128 x 41 x 134 mm

Paket vključuje:

1x nočna svetilka z budilko in WiFi kamero
1x kabel USB
1x Uporabniški priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene