WiFi HD kamkorder v uri z IR LED

Koda: 10-077
159,00 € Cena brez DDV: 132,50 €
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Brezžična vohunska kamera, skrita v uri, IR LED, za spremljanje stavbe v realnem času preko prenosnega računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona / iPhone.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Brezžična vohunska kamera, skrita v uri IR LED, za spremljanje stavbe v realnem času prek prenosnega računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Zanesljivo brezžično kamero z dobro prikritostjo, je lahko vaše močno orodje za spremljanje vašega doma ali pisarne, ko greste ven, kar zagotavlja vašo osebno in lastninsko varnost.

Ima enostavno delovanje, dober in hiter odziv. Zaradi neprekinjenega napajanja ni treba skrbeti, da se bo fotoaparat izklopil in izgubil pomembne trenutke. Poleg tega ta kamera izgleda kot običajna stenska ura, tako da nihče ne misli, da je skrita kamera. Snemanje videa z zvokom pri 720p je shranjeno na micro SD kartici s podporo do 32 GB

Kamero postavite na ustrezno mesto za spremljanje in potisnite stikalo v položaj "vklopljeno". Na prenosnem računalniku, tabličnem računalniku, pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android OS lahko prenesete programsko opremo in priključite napravo. Torej lahko enostavno gledate spletno oddajanje WiFi vohunske kamere. Uporaba edinstvene programske opreme SOFTWARE lahko nastavite funkcije, kot je zaznavanje gibanja ali snemanje v določenem času.

Specifikacije izdelka:

Tip senzorja: 1/4 "CMOS
Ločljivost: 1280x720 (720p), 640 x 480 (VGA), 320 x 240 (QVGA)
Minimalna osvetlitev: 0.1LUX
Nočna vizija: Da
Bela barva: samodejno
Delovna temperatura: 10 ° C ~ 50 ° C
Vlažnost delovanja: manj kot 90% (brez kondenzacije)
Poraba energije: ≤3W
Napajanje: DC 5V 2A

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene