Wifi vohunska kamera skrita v digitalnem budilniku

Koda: 10-061
119,00 € Cena brez DDV: 99,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Wifi vohunska kamera, skrita v digitalnem budilniku, vam omogoča, da v realnem času spremljate predmet na prenosnem računalniku, tabličnem računalniku ali pametnem telefonu / iPhoneu.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Wifi vohunska kamera, skrita v digitalnem budilniku, vam omogoča, da v realnem času spremljate predmet na prenosnem računalniku, tabličnem računalniku ali pametnem telefonu / iPhoneu. Zanesljiva kamera Wi-Fi z dobrim skritim skrivnim mestom je lahko resnično zmogljivo orodje za nadzor vašega doma ali pisarne, ko greste ven, kar zagotavlja osebno in lastninsko varnost. Ima preprosto delovanje, dober odziv, hitre reakcije, jasno sliko in zvok.

Poleg tega ta fotoaparat izgleda kot digitalna ura, zato nihče ne misli, da je v njej skrita kamera. Ima odstranljivo litijevo baterijo, ki jo je mogoče zamenjati, če je potrebno. Snemanje videa z zvokom na 480p je shranjeno na micro SD kartici s podporo do 32 GB. Fotoaparat postavite na primeren kraj za spremljanje in vklopite wifi v položaj "vklopljeno". Prenesite programsko opremo na prenosni računalnik, tablični računalnik, pametni telefon z Androidom ali iPhoneom in priključite napravo. Na ta način lahko preprosto gledate online oddajanje kamere WiFi vohun v budilko.

wifi alarm

Opis:

Video: VGA (640 * 480)
Okvir: 30fps
Pomnilniška kartica: MicroSD / TF do 32 GB
Tehnologija senzorja: CMOS
Napajanje: DC 5V / 1A

Paket vključuje:

1x alarm Wifi
1x izmenljiva baterija Li-On
1x kabel USB
1x pincete za vstavljanje mikro sd
1x Adapter
1x USB Reader
1x ročno

Zakaj kupiti vohunsko tehnologijo od nas?

Smo neposredni uvoznik in distributer vohunske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami. Naše zahteve glede predelave in izpopolnitve ponujenih izdelkov se posvetujemo neposredno proizvajalcu. Vsak izdelek, ki ga vključimo v prodajo, mora opraviti kontrolo kakovosti vhoda in šele nato je vključen v ponudbo vohunskih izdelkov.

Naši testi kažejo, da prodamo tehniko, ki je učinkovitejša in ima daljše življenje v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. V primeru nepričakovanih tehničnih težav poskušamo čim hitreje rešiti situacijo do zadovoljstva kupcev.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene