Power Bank z 7800mAh + 2x USB izhodi z 2,1 A moči

Koda: 65-001
34,00 € 19,00 € Cena brez DDV: 15,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Power Bank z 7800mAh + 2x USB izhodi z 2,1 A moči je praktičen dodatek na cestah za polnjenje elektronskih naprav, kot so mobilni telefoni, tablični računalniki itd.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Power Bank z 7800mAh + 2x USB izhodi z 2,1 A moči je praktičen dodatek na cestah za polnjenje elektronskih naprav, kot so mobilni telefoni, tablični računalniki, GPS navigacija, MP3 predvajalniki in tako naprej. Zunanja prenosna baterija ima sodoben in eleganten videz za normalno uporabo. Prav tako lahko polni vaše video in foto kamere , kar je lahko koristno za počitnice ali izlete v naravo, kjer nimate dostopa do električne vtičnice. Zahvaljujoč kapaciteti baterije 7800mAh bo standardno baterijo pametnega telefona napolnila več kot 4x.

Prednost tega je, da je ta moč moč priključiti v električno omrežje in se lahko uporablja tudi kot napajalnik AC / DC za vaše naprave.

Power bank ima novo Li-polimerno baterijo, ki zagotavlja nizko težo, visoko zmogljivost, minimalno samopraznenje in visoko zmogljivost. Baterija ima dva USB izhoda, kar vam omogoča napajanje dveh naprav hkrati. Oba USB izhoda imajo izhodno zmogljivost do 3,4 A prek omrežne vtičnice in zahvaljujoč vam bodo vaše naprave polnile hitreje kot običajne bencinske črpalke. Popolno polnjenje moči je 3 ure. Obstajajo štiri modre ledi, ki kažejo raven napolnjenosti akumulatorja , tako da vaš Powerbank nikoli ne bo izpraznjen, ne da bi vedel o tem.

powerbank z zmogljivostjo 7800mAh

Zunanja baterija je opremljena s pametnimi čipi za zaščito pred pregrevanjem, prenapetostjo, popolnim praznjenjem in prekomernim polnjenjem. Uporaba je zelo preprosta. Napravo priključite samo prek kabla USB na zunanjo baterijo in pritisnite gumb, da ga vklopite. Po polnjenju naprave odklopite kabel USB in zunanja baterija se po nekaj sekundah samodejno izklopi. Powerbank je idealen za festivale, kampiranje, izlete, potovanja v tujino ali kot zasilno napajanje v zelo zasedenih dneh, ko redna baterija v napravi preprosto ne more slediti vašim trditvam. Baterija bo polnila skoraj vsako prenosno napravo s priključki mini USB / micro USB. Napravo lahko preprosto napolnite s kablom USB, bodisi preko računalnika ali iz električne vtičnice.

Lastnosti:

plus Zaščita pred pregrevanjem, prenapetostjo, popolnim izpustom in prekomernim polnjenjem
plus Dva USB izhoda z zmogljivostjo 3,4 A
plus LED indikator praznjenja zunanje baterije
plus Hitro polnjenje zunanje baterije vzporedno z mobilnim telefonom
plus Kapaciteta akumulatorja do 7800mAh
plus Li-Polymer baterija


Specifikacije:

Model: A11
Tip baterije: Li-Pol
AC / DC adapter izhod: 5V / 3,4A
Izhod moči: 5V / 2,1A
Vhod moči: 5V / 3,4A
Kapaciteta: 7800mAh
Čas polnjenja: 3 ure
Life: 1000 ciklov polnjenja
Delovna temperatura: -20 ° C do + 50 ° C
Prenapetostna zaščita: da
Zaščita pred pregrevanjem: da
Zaščita pred prevelikim odmerjanjem: da
Zaščita pred previsomom: da
Dimenzije: 128 * 72 * 23 mm
Teža: 280 g

Vsebina paketa:

1x zunanja baterija 7800mAh
1x Zmanjšanje za vtičnico EU
1x kabel USB

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene