Prenosna baterija s kapaciteto 5000 mAh

Koda: 11-226
49,00 € 39,00 € Cena brez DDV: 32,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Prenosna baterija s kapaciteto 5000 mAh ima zelo malo teže le 100 gramov in ima zaščito pred prenapetostjo, pregrevanjem, prekomernim polnjenjem in popolnim praznjenjem.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Prenosna baterija s kapaciteto 5000 mAh ima zelo malo teže le 100 gramov in ima zaščito pred prenapetostjo, pregrevanjem, prekomernim polnjenjem in popolnim praznjenjem. Zaradi svoje minimalne velikosti in teže je idealen za prenos v žepu. Baterija je zasnovana tako, da lahko polnite iPod, iPhone, mobilne telefone, tablične računalnike, predvajalnike MP3, GPS naprave in drugo. Zmogljiv polnilnik in zunanja baterija s sodobnim in elegantnim dizajnom. Prav tako lahko zaračuna svoje fotoaparate in fotoaparate, kar je primerno za počitnice ali potovanja v naravo, kjer nimate dostopa do električne vtičnice.

Zahvaljujoč kapaciteti akumulatorja 5000mAh baterija klasičnega pametnega telefona polni več kot 3-krat. Power Bank vključuje novo Li-polimerno baterijo, ki zagotavlja majhno težo, visoko zmogljivost, minimalno samopraznenje in odlično zmogljivost. Izhodna zmogljivost vrat USB je 1A. Celoten polnilni čas Powerbank je 4-5 ur. Raven napolnjenosti baterije je označena s štirimi lučkami, tako da se nikoli ne zgodi, da bo vaš POWERBANK izpraznijo in jih ne boste vedeli o tem.

POWERBANK z zmogljivostjo 5000mAh

Zunanja baterija je opremljena s pametnimi čipi, da zagotovi zaščito pred prenapetostjo, pregrevanjem, prekomernim polnjenjem in popolnim praznjenjem. Uporaba je zelo preprosta. Povežite svojo napravo prek kabla USB z zunanjo baterijo in jo vklopite. Po polnjenju odklopite napravo USB kabel in zunanjo baterijo po nekaj sekundah samodejno zaustaviti. Powerbank je idealen za festivale, kampiranje, izlete, potovanja v tujino ali kot zasilni vir energije v napornih dneh, ko običajne baterije v napravi preprosto ne morejo slediti vašim zahtevam. Baterija bo polnila skoraj vsako prenosno napravo z vtičnicami USB mini / micro USB. Napravo lahko preprosto napolnite s kablom USB, bodisi prek računalnika ali iz električne vtičnice.

Lastnosti:

plus Zaščita pred prenapetostjo, pregrevanjem, prekomernim polnjenjem in popolnim praznjenjem
plus Velika kapaciteta in majhna baterija
plus LED indikator praznjenja zunanje baterije
plus Akumulator polni 3-krat več kot trenutni mobilni telefon
plus Kapaciteta akumulatorja do 5000mAh
plus Zelo majhna teža le 100 gramov


Specifikacije:

Tip baterije: Li-pol
Izhod: 5V / 1A
Vhod: 5V / 1A
Kapaciteta: 5000mAh
Celoten polnilni čas: 4-5 ur
Življenje: 500 ciklov polnjenja
Delovna temperatura: -20 ° C do + 50 ° C
Prenapetostna zaščita: da
Zaščita pred pregrevanjem: da
Zaščita pred prenapolnjenjem: da
Skupna zaščita pred izpadom: da
Dimenzije: 120 * 41,5 * 14,5 mm
Teža: 100 g

Vsebina:

1x zunanja baterija 5000 mAh
1x kabel USB

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene