Prenosna polnilna baterija z zmogljivostjo 20000mAh + 2x USB izhod do 2,4A

Koda: 65-004
59,00 € Cena brez DDV: 49,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Prenosna polnilna baterija z izjemno tanko baterijo z zmogljivostjo 20000mAh + 2x USB izhod do 2,4A je praktični asistent za potovanja kot nadomestni vir energije.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Prenosna polnilna baterija z izjemno tanko baterijo z zmogljivostjo 20000mAh + 2x USB izhod do 2,4A je praktičen asistent za potovanja kot nadomestni vir energije za elektronske naprave. Zunanja prenosna baterija ima sodoben in eleganten videz s poliranim aluminijastim okvirjem, kar zagotavlja tudi zaščito pred mehanskimi poškodbami. Prav tako lahko polni vaše video in foto kamere , kar je lahko koristno za počitnice ali izlete v naravo, kjer nimate dostopa do električne vtičnice. Z zmogljivostjo akumulatorja do 20000mAh bo običajen pametni telefon ponovil več kot 10x.

Power bank ima novo Li-polimerno baterijo, ki zagotavlja nizko težo, visoko zmogljivost, minimalno samopraznenje in visoko zmogljivost. Baterija ima dva USB izhoda, kar vam omogoča napajanje dveh naprav hkrati. Eden od izhodov je USB 3 z izhodno močjo do 2,4 A, ki bo napolnil vašo napravo hitreje od običajnih PowerBanks. Drugi USB izhod ima 1,6 A moč. Popolno polnjenje moči je 10 ur. Obstajajo štiri modre ledi, ki kažejo raven napolnjenosti akumulatorja , tako da vaš Powerbank nikoli ne bo izpraznjen, ne da bi vedel o tem.

Prenosni polnilnik 20000mAh

Zunanja baterija je opremljena s pametnimi čipi za zaščito pred pregrevanjem, prenapetostjo, popolnim praznjenjem in prekomernim polnjenjem. Uporaba je zelo preprosta. Napravo priključite samo prek kabla USB na zunanjo baterijo in pritisnite gumb, da ga vklopite. Po polnjenju naprave odklopite kabel USB in zunanja baterija se po nekaj sekundah samodejno izklopi. Powerbank je idealen za festivale, kampiranje, izlete, potovanja v tujino ali kot zasilno napajanje v zelo zasedenih dneh, ko redna baterija v napravi preprosto ne more slediti vašim trditvam. Baterija bo polnila skoraj vsako prenosno napravo s priključki mini USB / micro USB. Napravo lahko preprosto napolnite s kablom USB, bodisi preko računalnika ali iz električne vtičnice.

Lastnosti:

plus Zaščita pred pregrevanjem, pregrevanjem, popolnim izpustom in prelivom
plus Dva USB izhoda z 2,4 A in 1,6 A moči
plus LED indikator praznjenja zunanje baterije
plus Več kot 10 polnjenje običajnega mobilnega telefona
plus Kapaciteta akumulatorja do 20000mAh
plus Li-Polymer baterija


Specifikacije:

Model: X8
Tip baterije: Li-Pol
Izhod: 5V / 2,4A, 5V / 1,6A
Vhod: 5V / 2,5A
Kapaciteta: 20000mAh
Čas polnjenja: 10 ur
Življenjska doba: 500 ciklov polnjenja
Delovna temperatura: -20 ° C do + 50 ° C
Prenapetostna zaščita: da
Zaščita pred pregrevanjem: da
Zaščita pred prevelikim odmerjanjem: da
Zaščita pred previsomom: da
Dimenzije: 156 * 72 * 18 mm
Teža: 340 g

Vsebina paketa:

1x zunanja baterija 20000mAh
1x kabel USB

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene